25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
14 grudnia w Avenida Poznań została otwarta nowa lodziarnia Ice Dream. Stoisko znajduje się na drugim piętrze centrum, w strefie Avenida Lounge. Niedługo wcześniej – 28 listopada gelateria wystartowała w Galerii Katowickiej.
Szkolenia stały się bardzo modne w minionym roku, ale tak naprawdę wszystko zaczęło się 30 lat temu od Wojciecha Kandulskiego, który szkolił w Poznaniu w swojej akademii – zauważa Wiesław Kucia, piekarz, właściciel Szkoły Artystycznej.
Etap wyrastania ciasta chlebowego jest kluczowy dla jakości upieczonego bochenka. Dzięki koszykom wiklinowym, które są dostępne w różnych formach i rozmiarach, możesz zapobiec narzekaniom klientów piekarni na kształt bochenków i ich wygląd.
Tłusty czwartek bez choćby jednego pączka? Niemożliwe. Trudno też wyobrazić sobie ten czas w roku bez delikatnych faworków posypanych cukrem pudrem. Te dwa słodkie ciastka to prawdziwy symbol polskiego karnawału i raczej nic tego nie zmieni.