25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Niezależnie od tego, czy chodzi o sery, pieczywo, czy dania gotowe: żadna inna branża nie podlega presji kosztowej tak bardzo jak spożywcza. Efektywność ekonomiczna wymaga wydajności procesów. Pomagają w tym funkcjonujące na rynku rozwiązania cyfrowe, które oferują wiele możliwości zwiększenia przejrzystości i obniżenia kosztów.
Kto by nie słyszał o polskim cukierniku i piekarzu, finaliście World Chocolate Masters 2015, a także właścicielu znanej piekarni Polska European Bakery&Chocolat w Meksyku?! Sławomir Korczak, bo o nim mowa, coraz częściej gości w Polsce dzięki szkoleniom w Szkole Artystycznej W. Kuci w Lublinie. Już w styczniu kolejne warsztaty.
Jesień to sezon czekoladowych słodkości – dłuższe wieczory sprawiają, że sięganie po drobną przekąskę, jak batony i wafle, jest coraz częstsze. Producent słodyczy ETi zapytał Polaków, jakie są zwyczaje związane z ich konsumpcją.
Jak zbudować solidny słodki biznes? Gdzie pozyskiwać klientów? Co zrobić, by czuć się pewnie jako przedsiębiorca? Jak przygotować pracownię cukierniczą do odbioru odpowiednich instytucji – to tylko niektóre pytania, na które odpowiedzą ekspertki podczas „Słodkiej Konferencji”, 26 stycznia 2020 r. w hotelu Ambasador w Łodzi.
Już 20 listopada rozpocznie się wyjątkowa, jubileuszowa edycja Targów RetailShow. Po raz dziesiąty branża handlowa spotka się, by dowiedzieć się po jakie rozwiązania sięgać, aby podążać za potrzebami współczesnego klienta. RetailShow to także dwudniowe, bezpłatne, branżowe warsztaty w Teatrze Innowacji, pokazy i konkursy.
Wyjątkowa okazja! Naucz się tworzenia autorskich receptur, doskonałych deserów i lekkich ciast z hiszpańskim mistrzem Jordim Bordasem. Zarezerwuj miejsce na majowe szkolenie w języku polskim.
Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej oraz Targi w Krakowie połączyły siły, aby w dniach 8-9 maja 2020 r. po raz pierwszy zorganizować Gluten Free EXPO w Krakowie. Bezglutenowe święto zbiegnie się z XV Międzynarodowym Dniem Celiakii.