25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Szykuj się dwa dni intensywnego, profesjonalnego szkolenia piekarskiego pt. „Tradycyjne polskie pieczywo: chleby żytnie i mieszane”. Spotkanie poprowadzą dr inż. Krystyna Jarosz i mistrz piekarski Józef Ziółkowski! Gdzie? W łódzkiej Szkole Kulinarnej Ashatni. Kiedy? 26-27 listopada. Sprawdź, czego się nauczysz!
Trend to określenie, z którym spotkał się każdy z nas, choć pewnie nie wszyscy zadajemy sobie pytanie, czym tak naprawdę jest. Trend to istotna zmiana w stylu życia i/lub nawykach konsumentów zauważalna na rynku przez co najmniej 3 lata.
Mistrz Lodów Borówkowych jest tylko jeden! Po raz kolejny tytuł ten przypadł lodziarni Tomasza Szypuły, który zdradził nam przepis na sukces. Jedną z jego składowych jest polska borówka od lokalnego dostawcy.
W listopadowym Mistrzu Branży piekarz i pasjonatka rzemieślniczego chleba opowiadają o swojej pasji, własnym rozwoju i konkursie Master Baker Bakepol 2019. W tym wydaniu sięgamy drzew i oswajamy nowe smaki. Zastępujemy cukier błonnikiem pokarmowym, pokazujemy supermoc minikiwi oraz wciąż odkrywamy piękno w chlebie.
Michał Adam Molenda. Uczeń Le Cordon Blue. Kucharz. Pracował z najlepszymi w tej branży. Szefował warszawskiej Kuchni otwartej – restauracji z certyfikatem slow food. nie chodzi na kompromisy, docenia ciężką pracę i wkłada w nią całe serce. Każdego dnia walczy, aby być dobrym człowiekiem – w pracy i w życiu.
Pamięta najróżniejsze receptury, szybko i dokładnie przelicza potrzebne ilości, nigdy nie myli się przy odważaniu surowców. Z RECEPTOREM 2.0 przygotowanie składników do wybranej receptury zawsze będzie powtarzalne i może zająć 2 minuty. Zobacz, jak to działa w praktyce.
WP Haton, holenderska firma specjalizująca się w produkcji maszyn do wyrobu chleba wyprodukowała już 3500 sztuk dzielarek Parta U. Firma dostarcza urządzenia i całe zautomatyzowane linie do każdej wielkości zakładów, od małych rzemieślniczych po wielkie fabryki na całym świecie.