![Kto zapłaci za marnowanie żywności?](/public/artykuly-sponsorowane/32/4882/32_4882_17692_136x94.jpg)
Kto zapłaci za marnowanie żywności? 0
W drugiej połowie sierpnia prezydent RP Andrzej Duda podpisał ustawę z 19 lipca 2019 r. o przeciwdziałaniu marnowaniu żywności, którą uchwalono z inicjatywy senackiej.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
W drugiej połowie sierpnia prezydent RP Andrzej Duda podpisał ustawę z 19 lipca 2019 r. o przeciwdziałaniu marnowaniu żywności, którą uchwalono z inicjatywy senackiej.
więcejDzisiaj będzie o tych, którzy produkują ogromne ilości pieczywa, zazwyczaj dla dużych sieci handlowych, mają setki, a czasem kilkudziesięciu odbiorców lub powyżej stu sklepów firmowych. Mogłoby się wydawać, że prowadzą firmy odpowiedzialne, troszczące się o klienta i pracowników.
więcejInstytut badawczy Biostat, w lipcu 2019 r. zadał Polkom i Polakom 5 pytań związanych z wprowadzeniem systemu kaucyjnego...
więcejPrzed Jowitą Woszczyńską, utalentowaną dekoratorką z Cukierni Sowa, ostatnie szlify przed Cake Designers World Championship. O tym, czy bydgoszczanka poprawi swój wynik z 2017 r. (3. miejsce), dowiemy się 19-20 października w Mediolanie. Tymczasem postanowiliśmy ją zapytać, jak przebiegają przygotowania do konkursu.
więcejPiękny sandomierski rynek Starego Miasta stał się doskonałą sceną do zaprezentowania kunsztu dekoratorek tego regionu. Poziom prac zaskoczył nawet najbardziej wymagających widzów wystawy.
więcejBrak rąk do pracy w cukierni lub piekarni? Agencja Altego pomoże ci znaleźć odpowiedniego pracownika na stanowisko.
więcej...ale również odpowiednia forma niezagrażająca zdrowiu konsumenta. Piekarzu, wybierając formy, kupuj mądrze. Wybieraj atestowane materiały, dzięki którym możesz dać swoim konsumentom dobre pieczywo, bez narażania na utratę zdrowia, a jednocześnie zapewniając sobie solidne rozwiązania na długie lata.
więcej