![Najlepsze lody borówkowe znów w Lodziarni pod Orzechem](/public/artykuly-sponsorowane/910/4887/910_4887_17690_136x94.jpg)
Najlepsze lody borówkowe znów w Lodziarni pod Orzechem 0
Tomasz Szypuła po raz drugi z rzędu mistrzem lodów borówkowych w Polsce!
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Tomasz Szypuła po raz drugi z rzędu mistrzem lodów borówkowych w Polsce!
więcejApetyczne premiery, ciekawe nowości. Spotkania z autorami i ich publikacje. Na Strefie Mistrza Branży zadbamy o ubogacenie twojej biblioteczki kulinarnej!
więcejJuż wkrótce Kraków, wraz z targami BAKEPOL, przeżyje inwazję piekarzy i cukierników oraz miłośników rzemiosła. Zgłoś się do naszej redakcji i odbierz zaproszenie na targi, żeby być w centrum wydarzeń, pozyskać wiedzę, inspirację i być wśród najlepszych.
więcejPrzyjdź do Strefy Mistrza Branży, 12-14 września. Wykup całoroczną prenumeratę „Mistrza Branży”. Wybierz jedną z trzech form z najnowszej kolekcji produktów ze stali kwasoodpornej firmy Korzeniewscy, z atestem PZH i polecane przez Stowarzyszenie Polska Ekologia. Zapraszamy!
więcejPomysł na prowadzenie cukierni to pamiątka z jednej z licznych podróży. Wszak są blogerami podróżniczymi. I to jednymi z najbardziej wpływowych w Polsce. Dlaczego zdecydowali się prowadzić tak trudny biznes, zamiast zbierać kolejne lajki w social mediach?
więcejPrzedsiębiorcy dokonują zakupów firmowych, za które zapłata następuje nie z konta firmowego, a na przykład z konta małżonka. Wydawać by się mogło, że sposób zapłaty nie powinien wpływać na możliwość ujęcia wydatku w kosztach firmowych.
więcej12-14 września na targi BAKEPOL w Krakowie wraca nowa Strefa Mistrza Branży! Pod hasłem: „Rzemiosło 2.0. Nowe idee, dawne technologie, niepowtarzalne smaki”. Zobacz, co przygotowaliśmy wspólnie z naszymi Gośćmi!
więcej