![Wyższy level cukiernictwa](/public/artykuly-sponsorowane/32/4877/32_4877_17636_136x94.jpg)
Wyższy level cukiernictwa 0
Nowoczesne cukiernictwo to nie tylko błyszczące kopuły. Co zatem powinno się znaleźć w witrynie cukierni i dlaczego nie ma tam bezy z mascarpone? Czy jest w niej miejsce na brioszkę oprószoną grubym cukrem?
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Nowoczesne cukiernictwo to nie tylko błyszczące kopuły. Co zatem powinno się znaleźć w witrynie cukierni i dlaczego nie ma tam bezy z mascarpone? Czy jest w niej miejsce na brioszkę oprószoną grubym cukrem?
więcejJeśli Toruń to pierniki. A jeśli pierniki to Iga Sarzyńska. Specjalistka tej dziedziny stworzyła niezwykłe miejsce, w którym sprzedaje jadalne dzieła sztuki.
więcejCoroczną tradycją w Jaworze podczas Święta Chleba i Piernika jest wybór najlepszego Piekarza Roku i Cukiernika Roku.
więcejNa przestrzeni dziesięcioleci firma WACHTEL znacząco rozwinęła portfolio urządzeń i rozwiązań, reagując na zmieniające się potrzeby rzemiosła. Obecnie nasza oferta obejmuje ponad 30 typów niezawodnych pieców o zróżnicowanej wielkości i zdolności wypiekowej oraz szeroką gamę urządzeń chłodniczych.
więcejPolska drużyna kulinarna startuje od 2004 r., ale po raz pierwszy w zespole pojawiły się dekoratorki. 26 listopada 2018 r. Ewa Drzewicka, Angelika Chwyć i Renata Martyna wystartowały indywidualnie w kategorii „Prezentacja i ekspozycja sztuki cukierniczej”.
więcejO podróżach, które poszerzają horyzonty smakowe, inspirują do prowadzenia bloga, pisania książek i otwarcia własnej cukierni - o tym wszystkim porozmawiamy z gośćmi panelu dyskusyjnego “Na tropach smaku”.
więcejGastronomia i cukiernictwo na studiach wyższych to w Polsce temat pionierski. Jedną z nielicznych uczelni, która rozwija te kierunki, jest Śląska Wyższa Szkoła Medyczna w Katowicach.
więcej