![SIGEP - dom słodkiej branży i wielkiego biznesu](/public/artykuly-sponsorowane/910/4959/910_4959_18071_136x94.jpg)
SIGEP - dom słodkiej branży i wielkiego biznesu 0
Już w styczniu kolejne spotkanie branży cukierniczej, lodziarskiej oraz piekarskiej w Rimini we Włoszech.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Już w styczniu kolejne spotkanie branży cukierniczej, lodziarskiej oraz piekarskiej w Rimini we Włoszech.
więcejGeek to człowiek nieprzeciętne dociekliwy. Ktoś, kto chce, a wręcz musi wiedzieć wszystko w dziedzinie, która go interesuje. Geek w kuchni rozłoży proces pieczenia, smażenia czy gotowania na czynniki pierwsze, przyglądając się dokładnie każdemu elementowi. Czy takie podejście pomoże osiągnąć smak idealny?
więcejW najnowszym wydaniu – jak to na wigilijnym stole – przeplata się mnóstwo słodkości wraz z wytrawnymi akcentami. Zachwycamy się pięknymi opakowaniami, uczymy efektywnej sprzedaży i wsłuchujemy się w to, co kucharze mają do powiedzenia cukiernikom.
więcejKilka lat temu zafascynował go proces fermentacji, potem zakochał się w pieczeniu chleba. Spod jego rąk wychodzą piękne bochenki, które ozdabia osobistym, ważnym przesłaniem i sprzedaje lokalnie, w systemie abonamentowym, znanym jako BaeKer KraeKer. W swojej mikropiekarni działa tak, by niczego nie marnować.
więcejNajpierw był Adam Borowicz, „synek” z Rudy Śląskiej, który zasłynął programem „To je Borowicz. Podróże ze smakiem”. Teraz przyszła pora na Elę Hurek, również z Rudy Śląskiej, która tworzy urodzinowe torty artystyczne, ma niebanalne pomysły na wypieki i stworzyła markę własną Ooo Ciastko.
więcejMistrzowie swojego fachu chętnie dzielą się bogatym doświadczeniem i głębią wiedzy. Ktoś chętny tej wiedzy chłonąć? Zapraszamy do łódzkiej Akademii Kulinarnej.
więcej