Poltino dla cukiernictwa – dobre, bo polskie 0
Hortino to jedna z największych firm z branży przetwórczej oparta w 100% na polskim kapitale. Obecnie rozszerza ofertę profesjonalnych produktów skierowanych na rynek cukierniczo-piekarski.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Hortino to jedna z największych firm z branży przetwórczej oparta w 100% na polskim kapitale. Obecnie rozszerza ofertę profesjonalnych produktów skierowanych na rynek cukierniczo-piekarski.
więcejKarmel wraca do łask! Poznaj jego możliwości w sztuce dekoracji od podstaw z mistrzem cukiernictwa Piotrem Bajdą. W kwietniu w Akademii Dekoracji Tortów „Słodka Kreacja” rusza cykl szkoleń „Karmel bez tajemnic".
więcej2015 r. to dla Modecor czas czekoladowych dekoracji! Włoski producent podjął współpracę z Davide Comaschi, zwycięzcą World Chocolate Master 2013, żeby zaoferować najlepsze rozwiązanie dla cukierników. O nowej kolekcji i współpracy z firmą Modecor opowiada mistrz świata Davide Comaschi.
więcej13-15 marca br. odbędzie się 2. edycja Festiwalu Chlebów Świata. W tym roku, oprócz jarmarku z pieczywem, na zwiedzających czeka nowość: Laboratoria Piekarnicze! To wszystko będzie można obejrzeć w Zespole Szkół im. Wł. Grabskiego w Warszawie. Zapraszamy w imieniu organizatorów.
więcejWielkanocne stoły tradycyjnie uginają się od jedzenia i smakowitych wypieków. Nie może na nich zabraknąć ciast, a szczególnie tradycyjnych mazurków. Cukiernicy dbają o ich piękne zdobienia i niepowtarzalną słodycz. W tym roku warto wypróbować nowe marmolady i nadzienia owocowe Poltino by wzbogacić smak wielkanocnych ciast.
więcejPodczas zbliżających się 19. Międzynarodowych Targów Gastronomicznych EuroGastro przedstawiciele branży będą mogli zapoznać się z ofertą wystawców, jak również skorzystać ze specjalistycznych szkoleń z zakresu zarządzania i marketingu.
więcej13 marca odbędzie się III edycja akcji pod hasłem „Im więcej jesz, tym bardziej pomagasz”. Lokale gastronomiczne w całej Polsce przekażą 10% od obrotu na rzecz dzieci opuszczonych i osieroconych - podopiecznych Stowarzyszenia SOS Wioski Dziecięce w Polsce. Wśród firm, które dołączyły do akcji, znalazła się nawet piekarnia!
więcej