![Roślinna z(a)miana](/public/artykuly-sponsorowane/2/6484/2_6484_23948_136x94.jpg)
Roślinna z(a)miana 0
Coraz więcej firm decyduje się na wprowadzenie do swojej oferty roślinnych produktów. Wielu producentów branży cukierniczej i piekarniczej zauważa potrzebę zaspokojenia rynku właśnie takimi wyrobami.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Coraz więcej firm decyduje się na wprowadzenie do swojej oferty roślinnych produktów. Wielu producentów branży cukierniczej i piekarniczej zauważa potrzebę zaspokojenia rynku właśnie takimi wyrobami.
więcejNieodłączny element każdego tortu. Idealny to tynkowania, dekorowania i przekładania. Oto pierwsza część naszego kompendium wiedzy na temat kremów.
więcejFirma Terravita i Paweł Mieszała otwierają nowy rozdział współpracy! Jak deklarują to właśnie pasja i doświadczenie leżą u podstaw poznania. I nie jest też bez znaczenia, że ich wspólne historie miały początek w tym samym mieście.
więcejSłynny La Maison Ladurée z okazji Igrzysk Olimpijskich i Para olimpijskich w Paryżu wypuścił do sprzedaży swoje kultowe makaroniki w opakowaniach nawiązujących do zmagań sportowych.
więcejZnakomity francuski cukiernik Pierre Hermé został uhonorowany Legią Honorową – najbardziej prestiżowym odznaczeniem francuskim, którym w 2024 roku odznaczono 352 zasłużone osoby.
więcejSpecjaliści i wirtuozi pracy z czekoladą po raz trzeci stanęli do rywalizacji o tytuł twórcy najlepszej praliny. Zwyciężyła Sylwia Halama z Cappuccino Cafe.
więcejJak utrzymać wysoki poziom w branży? Trzeba śledzić trendy, udoskonalać receptury i wyczuwać puls rynku. To wszystko będzie teraz możliwe w jednym miejscu, a to dzięki Centrum Innowacji Puratos. 7 maja polscy piekarze i cukiernicy zyskali dostęp do najnowszego sprzętu, specjalistycznej wiedzy, szkoleń oraz pogłębionych badań...
więcej