...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Rusza drugi nabór wniosków dla przedsiębiorców z sektora HoReCa.

    Rusza drugi nabór wniosków dla przedsiębiorców z sektora HoReCa. 0

    Od 18 lipca do 20 sierpnia br. przedsiębiorcy będą mogli składać wnioski o wsparcie na rozszerzenie lub zmianę profilu dotychczasowej działalności gastronomicznej (HoReCa). Ma być jeszcze łatwiej! Działanie jest realizowane przez PARP w ramach programu finansowanego z Krajowego Planu Odbudowy i Zwiększania Odporności (KPO).

    więcej
  • Letnie menu bez chaosu: sezonowy wynajem przybywa na ratunek

    Letnie menu bez chaosu: sezonowy wynajem przybywa na ratunek 0

    Lato to najintensywniejszy czas dla branży gastronomicznej. Sezonowe menu, świeże składniki i większe grono gości, zwłaszcza w popularnych turystycznie miejscach, takich jak nadmorskie kurorty czy okolice jezior, sprawiają, że restauracje, kawiarnie i liczne streetfoodowe lokale działają na pełnych obrotach.

    więcej
  • Pierwszy sklep Pierre’a Hermé w Luksemburgu

    Pierwszy sklep Pierre’a Hermé w Luksemburgu 0

    Pierre Hermé – znany francuski cukiernik otworzył swój pierwszy sklep w Luksemburgu, gdzie głównym asortymentem są makaroniki. W historii makaroników Luksemburg odegrał istotną rolę, więc luksusowy butik jest pewnego rodzaju powrotem do źródeł.

    więcej
  • Innowacyjne rozwiązania dla branży HoReCa

    Innowacyjne rozwiązania dla branży HoReCa 0

    EuroGastro już od 28. edycji utrzymuje pozycję lidera wśród eventów dedykowanych branży HoReCa. To nie dziwi, bowiem przez lata wypracowało sobie zaufanie, udowodniło swoją skuteczność w integracji biznesu i przekonało do siebie najważniejszych przedstawicieli sektora. Kolejna odsłona odbędzie się w dniach 11-13 marca 2025 roku.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe