25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Czy istnieje granica wiekowa, która określa gotowość człowieka do myślenia w kategoriach rozwoju kompetencji biznesowych? Dlaczego młody człowiek nie może uczyć się bycia przedsiębiorczym już w szkole podstawowej? Czy zaradność życiowa jest mniej ważna od polskiego, matematyki czy nauki zawodu?
Proteinowe lody podane na placuszkach, kolorowe obrotowe torty, wiosenne kwiaty z masy cukrowej i orzechowe ciasto dla alergików - oto czym inspirowali nas mistrzowie na Strefie MB podczas SweetTARGów 2017.
Odrobina szaleństwa i 100% perfekcja, czyli przepis Tomasza Szypuły i Łukasza Parzymskiego na Lodziarskie Mistrzostwa Polski 2017! Nowatorskie trendy w lodach: świeże zioła i kwiaty, 5 najbardziej pożądanych deserów na Instagramie, ekologiczne kubeczki do lodów. Oraz EXTRA przewodnik po imprezach i festiwalach lodziarskich!
Czysta etykieta, pradawne zboża, nowoczesna technika, która pozwala łączyć świat piekarni i gastronomii, a także ciekawe premiery książkowe i liczne atrakcje na stoiskach – oto, co pojawiło się na Expo Sweet 2017.
Jest koszyczek, jest i zając, a przede wszystkim sernik oraz mazurek - zobacz, które receptury przyniosły zwycięstwo uczestnikom naszego Wielkanocnego Plebiscytu i kto otrzymał tytuł mistrza!
Mała Akademia Mistrzostwa Zawodowego w maju i czerwcu szykuje moc atrakcji. Przez 2 miesiące MAMZ pojawi się w 3 miastach i zorganizuje 4 różne imprezy czy ciekawe warsztaty. Przykład? Dżemowanie cukierników na rybnickim Rynku czy polsko-czeski konkurs dla uczniów w Cieszynie!
Procesy biznesowe realizowane „w chmurze” cieszą się dużym zainteresowaniem przedsiębiorców. Użytkownicy aplikacji informatycznych w zakładach o różnym potencjale sięgają po szansę, jaka wiąże się z obsługą informatyczną procesów realizowaną „w chmurze” – Cloud-Computing.