25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Do grona tegorocznych partnerów VIII edycji SweetTARGow dołączył Ogólnopolski Program Promocji „Doceń polskie”. Twórcy przedsięwzięcia, propagującego rodzimą żywność, przygotowali dla producentów, m.in. strefę biznesową prezentującą laureatów programu oraz prelekcje i konsultacje dotyczące znakowania żywności.
Niespodzianka dla czytelników Mistrza Branży - odbierz darmowe zaproszenie na SweetTARGi. Zobacz czekoladowego smoka, posmakuj najlepszej kawy w Polsce, zachwyć się cukierniczymi fuzjami, zjedz lody proteinowe i ciesz się obecnością na największych targach branżowych na południu Polski!
Wszyscy piekarze dbają o jakość pieczywa: wybierają doskonałe surowce, postępują zgodnie z recepturami, produkują je zgodnie ze sztuką. Niestety często to za mało, istotne znaczenie mają bowiem również przechowywanie i transport do sklepu.
Co gra w duszy cukiernika Damiana Wiśniewskiego? Jak powstają „architektoniczne ciasta” Dinary Kasko? Jaka była droga Moniki Waleckiej do najlepszej piekarni świata Tartine Bakery? Co myślą piekarze o pomysłach ratowania polskiego piekarstwa? I czym zaskoczą SweetTARGi 2017? O tym więcej w wydaniu marcowym Mistrza Branży.
W czasach gdy mamy do dyspozycji dziesiątki sposobów dotarcia do potencjalnego klienta i pokazania mu, jak wspaniałe towary czy usługi dla niego przygotowaliśmy, ulotka wydaje się przebrzmiałą gwiazdą reklamy.
Wizja zintegrowanej produkcji: tam, gdzie dziś odbywa się centralne sterowanie urządzeniami w przemyśle, w przyszłości powstaną inteligentne systemy produkcyjne, w których maszyny, urządzenia i produkty będą komunikować się wzajemnie.
Już po raz czwarty Alina Śmiłowska poprowadzi Spotkanie dla Kobiet Branży, które doda energii nawet tym Paniom, które dopiero budzą się z zimowego snu. Tym razem wspólnie zastanowimy się, co i jak zrobić, by wady pracowały na sukces. Zapisy ruszyły!