...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Poznaj smaki Paryża - zapraszamy na wycieczkę

    Poznaj smaki Paryża - zapraszamy na wycieczkę 0

    Paryż to skarbnica zarówno smaków jak i historii. Chciałybyśmy połączyć jedno i drugie. Skomponowałyśmy program, który pokaże Wam wszystko to co najlepsze, najsmaczniejsze i bardzo francuskie.

    więcej
  • Orkisz z banku genów

    Orkisz z banku genów 0

    Od blisko 30 lat Mieczysław Babalski jest niestrudzonym propagatorem orkiszu, płaskurki, samopszy i starych odmian żyta. To uznany autorytet w dziedzinie prastarych ziaren, współautor licznych publikacji na ten temat. Przywrócił uprawę tych zbóż na polskich polach. Udało mu się to między innymi dzięki bankowi genów.

    więcej
  • Bąbelki i chleb

    Bąbelki i chleb 0

    Nie samym chlebem żyje człowiek – to hasło nabiera nowego znaczenia, kiedy myślimy o zestawianiu pieczywa z winami musującymi. Świeży, chrupiący chleb i kieliszek dobrze schłodzonego szampana ucho­dzą za idealny winno-kulinarny mariaż. Dlaczego?

    więcej
  • Warszawskie Muzeum Chleba. Będą zmiany na lepsze.

    Warszawskie Muzeum Chleba. Będą zmiany na lepsze. 0

    Dariusz Pozorek – jedyny spadkobierca prywatnego Muzeum Chleba w Warsza­wie – opowiada o miejscu stworzonym przez ojca, mistrza piekarstwa Mariana Pozorka, o bieżącej sytuacji i planach rozwijania idei dalekiej od komercji.

    więcej
  • Do Expo Sweet zostało już tylko kilka dni

    Do Expo Sweet zostało już tylko kilka dni 0

    Nie trzeba wyjeżdżać do Rimini, żeby poznać najważniejsze trendy w cukiernictwie, lodziarstwie i dekoratorstwie. – W Warszawie będzie to samo (a nawet więcej), tylko że lepiej, bez tłoku i po polsku – obiecują organizatorzy Expo Sweet. Sprawdź, jakie okazje targowe przygotowali wystawcy i o jakie atrakcje zadbali organizatorzy!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe