...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Puratos kupił od Grupy Werhahn 100% udziałów firmy „Diamant”

    Puratos kupił od Grupy Werhahn 100% udziałów firmy „Diamant” 0

    Diamant jest jednym z czołowych producentów składników piekarniczych w Austrii. Ma silną pozycję rynkową w Polsce i w Czechach. Jest także obecny w całej Europie Środkowo-Wschodniej za pośrednictwem dystrybutorów i partnerów oferujących produkty pod marką Diamant oraz pod markami własnymi.

    więcej
  • Pieczywo żytnie na kwasie. Część 5 – technologia

    Pieczywo żytnie na kwasie. Część 5 – technologia 0

    Technologia produkcji pieczywa żytniego to temat złożony i niepozbawiony kruczków, dlatego każdy etap wymaga uważnej analizy. Zaczęliśmy od przedstawienia metod wytwarzania kwasów oraz kontroli ich jakości. Oddzielnie omówiliśmy wytworzenie ciasta, jego dzielenie i formowanie.

    więcej
  • Barwniki w cukiernictwie

    Barwniki w cukiernictwie 1

    Na odbiór wrażeń sensorycz­nych wpływają nie tylko smak oraz tekstura, ale również barwa produktu. Świat bez kolorów byłby szary. To dzięki nim jesteśmy w stanie odróżnić m.in. smaki landry­nek w jednym opakowaniu, możemy zachwycać się barw­nymi dekoracjami na ciastach.

    więcej
  • Mistrz Wielkanocy - plebiscyt

    Mistrz Wielkanocy - plebiscyt 0

    Zobacz jakie receptury przygotowali na Wielkanoc nasi mistrzowie oraz uczniowie i głosuj na tą najlepszą! Razem wyłońmy Mistrza Wielkanocy!

    więcej
  • WorldFood Warsaw, czyli zaproszenie do kuchni świata

    WorldFood Warsaw, czyli zaproszenie do kuchni świata 0

    Piekarnia i cukiernia to znany tandem od lat. Całkiem niedawno dołączyła również do niego restauracja! Dlatego jeśli jesteś piekarzem lub cukiernikiem lub prowadzisz swój zakład, warto odwiedzieć targi WorldFood Warsaw!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe