...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Zbigniew Miazga na fali

    Zbigniew Miazga na fali 0

    Zbigniew Miazga – długoletni redaktor naczelny czasopisma „Piekarz Polski” i autor słynnego zbioru „Poczet piekarzy polskich” – to przede wszystkim uznany reportażysta, a także wielki miłośnik podróży morskich. W kwietniu br. ukazała się najnowsza i – zdaniem autora – najważniejsza jego książka, pt. „Portowe opowieści"

    więcej
  • Pyszna kuchnia Roztocza

    Pyszna kuchnia Roztocza 0

    W urokliwych Glinach, nieopodal Biłgoraja, od 9 lat działa gospodarstwo agroturystyczne Alicji Czarnej. Przez ten czas nie brakowało tu gości, a gospodarstwo wypiękniało i poszerzyło zakres swoich usług o dom weselny i mały pensjonat. Niezmiennie sercem gospodarstwa jest aromatyczna kuchnia Pani Alicji.

    więcej
  • Pradawne zboża

    Pradawne zboża 0

    W ostatnim czasie wzrasta zainteresowanie pradawnymi gatunkami zbóż. Ich walory zdrowotne, żywieniowe i smakowe są na nowo odkrywane. Producenci częściej oferują produkty na bazie albo z dodatkiem orkiszu, a nawet płaskurki czy samopszy.

    więcej
  • Podatek handlowy ominie małe i średnie sklepy 0

    Ministerstwo Finansów przedstawiło nową wersje podatku od handlu detalicznego. Wynika z niej, że nawet średnie sklepy nie muszą się obawiać nowej daniny. Kwota wolna ma wynieść 17 mln zł miesięcznie, czyli 204 mln zł rocznie.

    więcej
  • 500+ na Pana Kanapkę

    500+ na Pana Kanapkę 0

    Od trzech lat kampania społeczna Dieta Kanapkowa Smaczna i Zdrowa zatacza coraz szerze kręgi. W akcję włączają się chętnie i szkoły, i rzemieślnicze piekarnie. – To fantastyczny sposób na promowanie zdrowego żywienia, a przy okazji waszych firm – apeluje Jarosław Gajda i zaprasza do udziału więcej rzemieślniczych piekarni.

    więcej
  • Magorex radzi - Powłoki nieprzywieralne

    Magorex radzi - Powłoki nieprzywieralne 0

    Natłuszczanie form i blach to znakomity sposób na bezproblemowe wyjmowanie pieczywa, ale również główna przyczyna tworzenia się nagaru. Jego występowanie to nie tylko kwestia higieny, ale również problem finansowy – brudne pieczywo i niemożność wyjęcia pieczywa z formy generują większą ilość odpadów produkcyjnych.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe