...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • XX audyt żywności programu „Doceń polskie”

    XX audyt żywności programu „Doceń polskie” 0

    Potwierdzenie wysokiej jakości produktu i jego rodzimego pochodzenia przez ekspertów; prestiż wynikający z posiadania certyfikatu programu; możliwość korzystania z potencjału godła promocyjnego i narzędzi udostępnianych laureatom bezpłatnie - między innymi te czynniki decydują o dużym zainteresowaniu producentów tym Programem.

    więcej
  • Szkolenie Obsługi Klienta

    Szkolenie Obsługi Klienta 0

    Nie zdążyłeś zgłosić się po dofinansowanie szkolenia do KFS? Skorzystaj z nowej promocji i wyślij swój personel na Szkolenie Obsługi Klienta do jednego z miast: Warszawy, Wrocławia, Poznania, Katowic.

    więcej
  • Niezłe ziółko cz.I

    Niezłe ziółko cz.I 0

    Już od czasów starożytnych zioła są cenionym dodatkiem do potraw i wypieków. Dobór ziół oraz sposób ich użycia odzwierciedlają kulturę żywienia i pozwalają na kreowanie coraz to bardziej aromatycznych i nowa­torskich połączeń. Mogą też przekonać klientów do nowych smaków.

    więcej
  • Chleb tostowy  – pieczywo, które zna cały świat

    Chleb tostowy – pieczywo, które zna cały świat 0

    Chyba nie ma Polaka, który w latach 90. XX w. nie przeżył fascynacji tostami. Jak się okazuje, stara miłość nie rdzewieje, a tosty w przekąskach co jakiś czas wracają do nas w nowej formie. Dziś trochę więcej o historii chleba tostowego, jego właściwościach i tech­nologii produkcji.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe