25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Wszystkim mistrzom i uczniom, profesjonalistom i pasjonatom piekarstwa, cukiernictwa, lodziarstwa, słodkich dekoracji ślemy serdeczne życzenia wielkanocne. Aby te dni upłynęły Wam w rodzinnym gronie, ukoronowane oczywiście najlepszymi wypiekami!
Współczesne rzemieślnicze piekarnie chętnie sięgają po niekonwencjonalne rozwiązania przybliżające je do naturalnych produktów i naturalnych metod pieczenia. Jednym z tych rozwiązań są rzemieślnicze młyny do ziarna o przeróżnych wydajnościach.
ULMA Packaging Polska wspólnie z firmami Flexlink i Radpack zaprasza Państwa 21 lub 22 kwietnia na seminarium "Nowoczesne trendy w automatyzacji procesów produkcji". Spotkanie odbędzie się w Plewiskach k. Poznania.
Zapraszamy po raz dziesiąty! Przez trzy dni, od 12 do 14 kwietnia, w siedzibie naszej firmy HERT w Warszawie będzie można zapoznać się z szeroką gamą urządzeń, maszyn i akcesoriów. Znaczna część z nich będzie wykorzystywana w pokazach piekarniczych i cukierniczych.
26 lutego br. w Lublinie, Wiesław Kucia wspólnie z żoną Anną oficjalnie otwarli Szkołę Artystyczną w zupełnie nowej odsłonie. W nowym miejscu – w doborowym towarzystwie, przy dobrym jedzeniu i efektownych pokazach zaprzyjaźnionych mistrzów – zainaugurowali kolejny, bogatszy, etap firmy.