...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Małe wypiekanie i kawa

    Małe wypiekanie i kawa 0

    Dziś pieczywo możemy kupić nie tylko w piekarni lub cukierni, ale w każdym osiedlowym sklepiku, ka­wiarni, a nawet w bistro i na stacji paliw. Za­letą takiej sytuacji jest to, że w wielu z tych miejsc dostępne jest pieczywo prosto z pie­ca. Na rynku coraz więcej jest sklepów ser­wujących własne wypieki.

    więcej
  • Śladami polskich smaków z Magdaleną Tomaszewską-Bolałek

    Śladami polskich smaków z Magdaleną Tomaszewską-Bolałek 0

    Jak smakuje Polska? Na to pytanie stara się odpowiedzieć Magdalena Tomaszewska-Bolałek w książce o angielskim tytule „Polish Culinary Paths”. Chińska, japońska oraz koreańska wersja językowa to publikacje przygotowane dla Ministerstwa Spraw Zagranicznych RP oraz Ambasady RP w Seulu.

    więcej
  • GastroPan 2016 już niebawem

    GastroPan 2016 już niebawem 0

    Tysiące specjalistów z branż piekarniczej, cukierniczej i sektora HoReCa ponownie spotka się między 7-9 kwietnia 2016 na w Rumunii. Swoją obecność potwierdziło 133 wystawców z 25 krajów. Zwiedzający targi będą mieli okazję zobaczyć najnowsze trendy i technologie.

    więcej
  • Ochrona praw własności przemysłowej – spotkanie on-line

    Ochrona praw własności przemysłowej – spotkanie on-line 0

    22 marca br. odbędzie się spotkanie on-line z ekspertem kancelarii JWP Rzecznicy Patentowi w sprawie ochrony praw własności przemysłowej w kontekście zmian w przepisach. Na stronie www.jwp.pl, w godz. 10.00-12.00, na pytania odpowiadać będzie rzecznik patentowy Magdalena Maksimowska.

    więcej
  • Cichowskiego  sposób na piekarnię

    Cichowskiego sposób na piekarnię 0

    O Piekarni „Grzybki” mówi się, że jest najlepsza w całej Warszawie. Doceniają ją nie tylko konsu­menci, ale też obserwatorzy rynku ceniący dobry smak. Za piekarnią stoją rodziny Cichowskich i Federowiczów, w których do głosu dochodzi już trzecie pokolenie.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe