![Karnawałowa odsłona Targów FOOD-to-GO](/public/artykuly-sponsorowane/32/3029/32_3029_10359_136x94.jpg)
Karnawałowa odsłona Targów FOOD-to-GO 0
Koniec karnawału, a tym samym Tłusty Czwartek zbiega się z 6. Targami Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO, 3-4 lutego 2016, AmberExpo, Gdańsk.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Koniec karnawału, a tym samym Tłusty Czwartek zbiega się z 6. Targami Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO, 3-4 lutego 2016, AmberExpo, Gdańsk.
więcejPolscy producenci słodyczy patrzą z nadzieją w przyszłość, tym bardziej że wartość tego rynku rośnie zarówno na świecie, jak i w kraju. Rośnie również rola eksportu. Jakie są polskie hity eksportowe i do jakich krajów warto eksportować? I kiedy będzie okazja do nawiązania nowych kontaktów biznesowych z zagranicą?
więcejZwiązek Rzemiosła Polskiego skierował do minister edukacji narodowej Anny Zalewskiej protest przeciwko zapisowi w sprawie podziału części oświatowej subwencji ogólnej dla jednostek samorządu terytorialnego. Nowy zapis pojawił się w rozporządzeniu ministra edukacji z 22 grudnia 2015 r.
więcejOd 2011 r. działa program "Doceń polskie", który – poprzez audyty z udziałem specjalistów branży spożywczej – wyróżnia liczne polskie produkty żywnościowe. W ten sposób udało się "odkryć" na nowo wiele tradycyjnych wyrobów, ale też pokazać, że polscy producenci świetnie łączą klasykę z nowatorskimi pomysłami.
więcejDo 13 stycznia br. firmy mogą rejestrować dobre praktyki CSR realizowane w 2015 r. Zgłoszenie i publikacja w Raporcie „Odpowiedzialny biznes w Polsce. Dobre praktyki” jest zupełnie bezpłatna. Z przesłanych przykładów działań firm powstaje co roku największy w Polsce przegląd aktywności biznesu społecznie odpowiedzialnego.
więcejZapraszamy na Spotkanie Branżowe w Hotelu Nowy Dwór w Rzeszowie 9.01.2016. w godzinach 10.00-18.00.
więcejNasza propozycja chleba bez mąki zajęła trzecie miejsce w Plebiscycie Receptur Świątecznych Mistrza Branży.
więcej