...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • ExpoSweet 2016 tuż-tuż

    ExpoSweet 2016 tuż-tuż 0

    Zapoznaj się z programem Targów ExpoSweet 2016, aby zaplanować swój pobyt i skorzystać z wielu ciekawych prezentacji, szkoleń i pokazów. Zapraszamy również na stoisko prasowe "Mistrza Branży" hala A, stoisko 95.

    więcej
  • Silna potrzeba chrupania

    Silna potrzeba chrupania 0

    Według założeń neurogastronomii do pełnego rozkoszowania się jedzeniem potrzebne są zmysły smaku, słuchu, dotyku oraz powonie­nia. Odgłosy, jakie wydaje jedzenie podczas konsumpcji, wpływają na naszą ocenę jakości i świeżości produktów.

    więcej
  • Hiszpańskie hity kulinarne z czerstwym pieczywem

    Hiszpańskie hity kulinarne z czerstwym pieczywem 0

    Trudno zliczyć ilość potraw przygotowywanych na bazie czerstwego pieczywa. Przykłady można czer­pać z wielu regionów Europy, począwszy od śląskiej wodzionki, poprzez włoskie bruschetty, a kończąc na pomysłach z Andaluzji. Tutaj piekarze wyspecjalizowali się w produkcji chleba szybko czerstwiejącego.

    więcej
  • TOP trendy w piekarni

    TOP trendy w piekarni 0

    Nowo powstające piekarnie nie są już takie same, jak 30 lat temu… Aby sprostać oczekiwaniom klienta, który w tym czasie stał się bardzo wymagający i który może zastąpić chleb wieloma innymi produktami, piekarnie przechodzą metamorfozę. Warto wiedzieć, jak pozy­tywnie zmieniać się wraz z naszymi klientami.

    więcej
  • La Bagatela – francuskie przysmaki

    La Bagatela – francuskie przysmaki 0

    Niewielka piekarnio-kawiarnia pojawiła się pod koniec 2015 r. w galerii handlowej Sopot Centrum. Klimatyczne miejsce wpisuje się w coraz popularniejszą koncepcję punktów, gdzie można nie tylko kupić świeże pieczywo, ale również usiąść i dobrze zjeść.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe