25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Bydgoska Piekarnia Murmiłło nie jest zakładem z długą historią, ale od początku istnienia stawia na jakość i tradycję. Zakład powstał w 2009 r., gdy więcej mówiło się w branży o bankructwach niż o nowych otwarciach. Adam Mrozik postanowił jednak zaryzykować.
7. edycja Lodziarskich Mistrzostw Świata nie przyniosła żadnych niespodzianek, jeżeli chodzi o pierwsze miejsce. Włosi znów górą! I to już czwarty raz w historii zawodów. Obok nich na podium stanęły drużyny: Hiszpanów i Australijczyków. Polacy dopiero na 9. miejscu.
Polska Agencja Rozwoju Przedsiębiorczości oraz Pracodawcy Rzeczypospolitej Polskiej, zapraszają do udziału w Polskim Kongresie Gospodarczym w dniu 27 stycznia 2016 r. w Centrum Zarządzania Innowacjami i Transferem Technologii Politechniki Warszawskiej, przy ul. Rektorskiej 4.
Podczas targów Expo Sweet na stoisku firmy GETH nr 78 gościem specjalnym będzie francuski mistrz piekarstwa Christopher Zunic, który w strefie piekarniczej każdego dnia odbywać się będą pokazy technologiczne z wykorzystaniem kwasu pszennego TradiLevain.
12 stycznia br. w ZSZ nr 2 we Wrześni poznaliśmy zwycięzców wielkopolskiego etapu Ogólnopolskiego Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik i Piekarz. Wśród młodych cukierników zabłysnął Bartłomiej Lisiak z Leszna. W grupie piekarskiej wyróżnił się Łukasz Reszel z Pleszewa.