25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Każdy inwestor pragnie, aby otwierane przez niego sklepy przynosiły mu przez długi czas jak największe korzyści i zyski. Jak zatem wybrać dobrą lokalizację w mieście, z uwzględnieniem centrum handlowego? Co zrobić w przypadku, gdy lokalizacja sklepu nie sprawdziła się i taki sklep przynosi straty? Przedstawiamy kilka porad.
Nowa lokalizacja, większa przestrzeń i szerszy zakres szkoleń – 26 lutego br. przekonamy się, jaki efekt przyniosły prace nad nowoczesnym studiem piekarsko-cukierniczym i gastronomicznym pod dobrze znaną nazwą Szkoła Artystyczna Wiesława Kuci w Lublinie.
Gluten u osób zdrowych może obniżać poziom złego cholesterolu oraz pozytywnie wpływać na mikroflorę jelit. Nie toleruje go 2% populacji na świecie, jednak pod wpływem doniesień australijskiego naukowca gluten stał się postrachem dla tych, którzy chcą schudnąć czy zdrowo się odżywiać.
Organizujemy szkolenia oraz ich dofinansowanie na poziomie 100% w oparciu o zasoby KFS*, dzięki czemu przeszkolisz swój personel za darmo. Przygotowujemy wszelkiego rodzaju formalności oraz pełną dokumentację tak, aby zapewnić komfort i bezpieczeństwo.
Już za 8 tygodni spotykamy się na 7 edycji targów SweetTARGi, już prawie 100 wystawców, 6tyś metrów sprzedanej powierzchni i wszystko w nowej absolutnie zjawiskowej lokalizacji w Międzynarodowym Centrum Kongresowym w Katowicach.
Nie czekaj i zamów już dziś ekskluzywny album "Wykwintne desery polskie" w przystępnej cenie, a proste zasady kupna przyśpieszą wysyłkę. Wyjątkowa książka może znaleźć się na Twojej półce nawet w 48 godzin*.
Już odliczamy dni do rozpoczęcia 37. edycji jednej z najważniejszych na świecie wystaw w branży lodziarskiej i cukierniczej – SIGEP. Od 23 stycznia przez 5 dni we włoskim Rimini na odwiedzających będzie czekać moc atrakcji, w tym elektryzujące uwagę mistrzostwa dla lodziarzy i cukierników.