...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Efektywne oszczędzanie energii elektrycznej

    Efektywne oszczędzanie energii elektrycznej 0

    Dlaczego powinniśmy dbać o mniejsze zużycie energii elektrycznej i jak to zrobić w piekarni lub cukierni? Na jakie aspekty warto zwracać uwagę, planując wprowadzenie oszczędności w piekarni i cukierni? Rozmowa z dr. inż. Pawłem Kurtaszem, ekspertem projektu „3 x Środowisko” ds. energii elektrycznej.

    więcej
  • E-zwolnienia – do końca grudnia trzeba mieć profil na PUE 0

    Do 31 grudnia br. zatrudniający więcej niż 5 pracowników muszą założyć profil informacyjny na ZUS-owskiej Platformie Usług Elektronicznych na potrzeby nowych, elektronicznych zwolnień lekarskich, które w gabinetach lekarskich pojawią się od nowego roku.

    więcej
  • Podróż po smakach świata – przystanek Mongolia

    Podróż po smakach świata – przystanek Mongolia 0

    Z Irkucka w Rosji ruszyliśmy do Mongolii. Po trzech dniach dotarliśmy naszym leciwym VW do stolicy kraju – Ułan Bator. Już wtedy zastanawiałem się, jakimi smakami zaskoczy nas Mongolia. O tej kuchni wiedzieliśmy tylko tyle, że królują w niej mięso i mleko. Na miejscu okazało się, że azjatycki kraj ma dużo więcej do zaoferowania.

    więcej
  • Chleb wiejski na zakwasie

    Chleb wiejski na zakwasie 0

    Podczas X Międzynarodowego Kongresu Zbóż i Chleba „Ce­real’s 96” w Grecji otrzymałem od pracownic Muzeum Chleba w Atenach przepis na chleb wiejski na zakwasie.

    więcej
  • Chleb pszenny na zakwasie – przykład grecki

    Chleb pszenny na zakwasie – przykład grecki 0

    Dzisiaj będzie o dobrym pieczywie pszennym. Trudno sobie wyobrazić smaczny chleb pszenny bez zakwasu – matecznika, który odpowiada za odpowiednią kwasowość, charakterystyczną elastyczność miękiszu oraz walory smakowe i zdrowotne wypieku.

    więcej
  • Tutorial z plecionek

    Tutorial z plecionek 0

    Piekarstwo artystyczne wraca do łask, a wraz z nim zainteresowanie kunsztem ręcznego formowania i wyplatania, który leży u postaw tradycyjnego rzemiosła. I do takiego powrotu do źródeł piekarstwa zachęcają dr Józef Sadkiewicz oraz Adam Melkowski, autorzy najnowszej publikacji Plecionki krok po kroku.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe