25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Dobry cukiernik wie jak upiec ciasto bez zakalca, nadać mu niepowtarzalny smak i fantazyjnie udekorować. Czy jednak musi być również specjalistą od prowadzenia firmy? Niekoniecznie. W tej kwestii może skorzystać z pomocy innych. Okazją ku temu będą konsultacje w Strefie Mistrza Branży.
Stowarzyszenie Rzemieślników Piekarstwa RP zaprasza na Konferencję "Nowe perspektywy dla branży piekarskiej – kumulacja szans i możliwości". Spotkanie z udziałem przedstawicieli branży piekarskiej oraz Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi odbędzie się 12 października br. podczas targów BAKEPOL w Lublinie.
Podczas gdy niemiecka gospodarka rośnie w siłę, świadomi konsumenci niemieccy wciąż poszukują najdogodniejszych ofert w piekarniach i supermarketach wśród produktów zbożowych. Aby zachęcić konsumentów do większych zakupów, producenci muszą bardziej efektywnie odpowiadać na pragnienia konsumentów. Jakie są te pragnienia?
Wejście w życie w grudniu 2014 r. Rozporządzenia 1169/2011 w sprawie znakowania żywności było dla przedsiębiorców dużym wyzwaniem, bo wiązało się z koniecznością dostosowania opakowań do nowych wytycznych. Po niemal roku przypomnijmy najważniejsze zmiany, by po wyczyszczeniu magazynów przystąpić do projektowania nowych opakowań.
Trzy panie, trzy różne firmy, trzy różne pokolenia i jeden cel – oswoić rozterki współczesnej bisneswoman. Mamy przyjemność zaprosić nasze Czytelniczki oraz wszystkie mistrzynie branży do udziału w wyjątkowej debacie, która odbędzie się podczas Spotkania dla Kobiet Branży już 11 października w Lublinie!
– Namawiamy do spożywania tego podstawowego pokarmu, jakim jest żytni chleb wypiekany na zakwasie. Bo to on jest źródłem węglowodanów złożonych, dających nam energię potrzebną do życia – mówił na konferencji prasowej przed XVII Radomskim Świętem Chleba Jarosław Gajda, prezes Cechu Piekarzy w Radomiu i pomysłodawca imprezy.
Od kilku lat moje podejście do biznesu jest humanistyczne. Oznacza to, że każdy proces rozpoczynam od zrozumienia drugiego człowieka i kończę na przedstawieniu mu unikatowej propozycji wartości.