![Reprezentacja Europy do Pucharu Świata w Piekarstwie](/public/artykuly-sponsorowane/910/2756/910_2756_9257_136x94.jpg)
Reprezentacja Europy do Pucharu Świata w Piekarstwie 0
3 kategorie, 3 drużyny na podium, a na nim 3 kolory – biały, czerwony, niebieski. Za nami półfinały najważniejszego konkursu branży piekarskiej na świecie.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
3 kategorie, 3 drużyny na podium, a na nim 3 kolory – biały, czerwony, niebieski. Za nami półfinały najważniejszego konkursu branży piekarskiej na świecie.
więcej„Informowanie konsumentów o produktach spożywczych w świetle obowiązujących przepisów” to temat najbliższej konferencji organizowanej przez Polską Federację Producentów Żywności Związku Pracodawców, która już 1 października br. rozpocznie się w Warszawie w Hotelu Marriott.
więcej10-13 października br. Strefa Mistrza Branży zamieni się w Manufakturę Smaku i Chleba. Przyciągać będzie nie tylko ciekawymi tematami, znanymi nazwiskami, ale też aromatem świeżych i suszonych ziół w chlebie, wypiekach na słodko i rewelacyjnych przekąskach. Sprawdźcie, co w tym roku przygotowaliśmy specjalnie dla Was.
więcejDrugie Święto Chleba i Piernika przyciąga szeregiem atrakcji. Od 28 do 30 sierpnia 2015 r. Jawor ponownie stanie się polską stolicą piekarzy i cukierników.
więcejPo Paryżu, Tokio i Mediolanie przyszedł czas na Warszawę! Pod koniec lipca został otwarty pierwszy punkt francuskiej sieci piekarni i restauracji PAUL. Już wiadomo, że powstanie ich znacznie więcej!
więcejCena to najczęściej wymieniana przeszkoda przy zakupie żywności BIO. Dotyczy to wszystkich produktów z tego segmentu, ale okazuje się, że rynek ekopieczywa rozwija się wolniej, niż ma to miejsce w przypadku nabiału, warzyw i owoców. Gdzie tkwią najpoważniejsze trudności, z którymi muszą się borykać producenci i handlowcy?
więcejTrzymam w ręku tom wierszy Piotra Goszczyckiego „Chlebna podróż”. Goszczycki jest piekarzem i poetą, który z niejednego pieca chleb jadł. Pewnie dlatego wiersze zamieszczone w książce są pełne, głębokie i nieśpieszne. Czas smakuje powoli. I chleb smakuje powoli. A wiersze (...) przejmujące – pisze Mirosław Pisarkiewicz.
więcej