25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Jesteś cukiernikiem czy piekarzem? Mistrzem, uczniem czy pasjonatem? Zapraszamy wszystkich do udziału w konkursie, którego celem jest promocja i upowszechnienie idei wolnej i otwartej edukacji zawodowej. Podziel się swoją wiedzą w autorskim filmie instruktażowym!
Co łączy 100-letnią Piekarnię-Cukiernię T.J.D. Nowak w Brzeźcach, właścicieli małych piekarni w Sztokholmie i wirtuoza estetycznych form deserowych Jarka Nowakowskiego? Oprócz najnowszego wydania "Mistrza Branży" ich wspólnym mianownikiem jest szacunek do tradycyjnego rzemiosła.
Jesteś studentem architektury lub architektury i urbanistyki? Od wielu lat interesujesz się designem, znasz programy graficzne takie jak AutoCad, 3DsMax, jesteś otwarty na wyzwania? Chcesz się rozwijać a pracę projektanta poznać od kuchni?
Święta Bożego Narodzenia zbliżają się wielkimi krokami, a więc czas rozpocząć 4. Plebiscyt Receptur Świątecznych organizowany przez redakcję „Mistrza Branży”. Tradycyjnie do udziału zapraszamy Mistrzów i Uczniów.
Dowiedz się co zrobić, by Twoja piekarnia, cukiernia lub lodziarnia była przyjazna środowisku. Zapytaj o konkurs „Oszczędzając chronisz środowisko”. 4 listopada na wszystkie pytania odpowie Katarzyna Mojzykiewicz, ekspertka w projekcie "3xŚrodowisko". Gdzie odbędzie się debata? Szczegóły poniżej.
Cech Cukierników i Piekarzy w Poznaniu oraz Wielkopolska Izba Rzemieślnicza we współpracy z Urzędem Miasta Poznania zapraszają na uroczyste wręczenie potwierdzeń jakości uzyskania praw do wytwarzania Produktu Chronionego Oznaczeniem Geograficznym „ROGALA ŚWIĘTOMARCIŃSKIEGO”
Organizatorzy Targów Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO (3-4 lutego 2016, AmberExpo, Gdańsk) kolejny raz zaskakują świeżym podejściem do organizacji targów i już dziś zapowiadają, kolejną nowość wśród stref tematycznych.