![Najnowszy przegląd firm szkolących](/public/artykuly-sponsorowane/900/2656/900_2656_8890_136x94.jpg)
Najnowszy przegląd firm szkolących 0
Wychodząc naprzeciw bogatemu i wciąż rozwijającego się rynku szkoleniowego w Polsce redakcja „Mistrza Branży” zbiera aktualną ofertę szkoleniową.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Wychodząc naprzeciw bogatemu i wciąż rozwijającego się rynku szkoleniowego w Polsce redakcja „Mistrza Branży” zbiera aktualną ofertę szkoleniową.
więcejW czerwcu na Śląsku otwarto nową Piekarnię KŁOS. Mimo nowoczesnego wyposażenia firma nie rezygnuje z tradycyjnej produkcji. W nowym obiekcie pojawią się ważne stanowiska kontrolno-pomiarowe, na których będzie prowadzona ocena jakościowa przyjmowanych surowców, jak również jakościowej kontroli wyrobów gotowych.
więcejDo lutego 2016 r. jeszcze trochę czasu zostało, ale Gdańsk już szykuje się do targów FOOD-to-GO. Poprzednia edycja imprezy dla branży gastronomicznej cieszyła się dużym zainteresowaniem profesjonalistów, którzy pojawili się na targach w rekordowej liczbie. Sprawdź, wokół jakich tematów będzie się kręcić FOOD-to-GO 2016.
więcej19 czerwca br. w Specjalnej Strefie Ekonomicznej w Zabrzu-Rokitnicy oficjalnie otwarto nową siedzibę Piekarni Ciastkarni KŁOS. Choć nowa piekarnia zachwyca rozmachem i umaszynowieniem, firma KŁOS nie rezygnuje z tradycyjnych receptur i rodzinnego charakteru swojej działalności.
więcejPo wizycie u Berta van Rompaya z Belgii nie mieliśmy żadnych wątpliwości: to będzie piekarnia miesiąca. Piekarnia Het Broodhuys pokazała nam, co Belgia ma do zaoferowania – m.in. piec opalany drewnem, belgijską gościnność oraz piekarza mającego ambicję zaspokojenia najbardziej wysublimowanych oczekiwań klientów.
więcejJuż niebawem sklepy wielkoformatowe znikną z powierzchni miast. Nie będą potrzebne. Klienci wolą robić zakupy w domu za pomocą jednego kliknięcia. Nadchodzi nowa era branży spożywczej - internetowa - prognozuje na łamach Rzeczpospolitej Rafał Brzoska, prezes grupy Integer.pl.
więcej12 czerwca byliśmy świadkami najkrótszej degustacji w historii rybnickich konkursów piekarsko-cukierniczych organizowanych podczas Dni Rybnika. W ciągu 35 minut rybniczanie zjedli 600 krepli z 6 różnych piekarni i cukierni, ale największą ich sympatię zdobyły wypieki z Piekarni Dziwoki.
więcej