...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Czym wyróżnia się nowa Piekarnia KŁOS

    Czym wyróżnia się nowa Piekarnia KŁOS 0

    W czerwcu na Śląsku otwarto nową Piekarnię KŁOS. Mimo nowoczesnego wyposażenia firma nie rezygnuje z tradycyjnej produkcji. W nowym obiekcie pojawią się ważne stanowiska kontrolno-pomiarowe, na których będzie prowadzona ocena jakościowa przyjmowanych surowców, jak również jakościowej kontroli wyrobów gotowych.

    więcej
  • VI Targi Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO 2016

    VI Targi Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO 2016 0

    Do lutego 2016 r. jeszcze trochę czasu zostało, ale Gdańsk już szykuje się do targów FOOD-to-GO. Poprzednia edycja imprezy dla branży gastronomicznej cieszyła się dużym zainteresowaniem profesjonalistów, którzy pojawili się na targach w rekordowej liczbie. Sprawdź, wokół jakich tematów będzie się kręcić FOOD-to-GO 2016.

    więcej
  • W Zabrzu powstała większa i nowoczesna piekarnia KŁOS

    W Zabrzu powstała większa i nowoczesna piekarnia KŁOS 1

    19 czerwca br. w Specjalnej Strefie Ekonomicznej w Zabrzu-Rokitnicy oficjalnie otwarto nową siedzibę Piekarni Ciastkarni KŁOS. Choć nowa piekarnia zachwyca rozmachem i umaszynowieniem, firma KŁOS nie rezygnuje z tradycyjnych receptur i rodzinnego charakteru swojej działalności.

    więcej
  • Za chlebem – do Belgii!

    Za chlebem – do Belgii! 0

    Po wizycie u Berta van Rompaya z Belgii nie mieliśmy żadnych wątpliwości: to będzie piekar­nia miesiąca. Piekarnia Het Broodhuys poka­zała nam, co Belgia ma do zaoferowania – m.in. piec opalany drewnem, belgijską gościnność oraz piekarza mającego ambicję zaspokojenia najbar­dziej wysublimowanych oczekiwań klientów.

    więcej
  • E-commerce - handel przyszłości

    E-commerce - handel przyszłości 0

    Już niebawem sklepy wielkoformatowe znikną z powierzchni miast. Nie będą potrzebne. Klienci wolą robić zakupy w domu za pomocą jednego kliknięcia. Nadchodzi nowa era branży spożywczej - internetowa - prognozuje na łamach Rzeczpospolitej Rafał Brzoska, prezes grupy Integer.pl.

    więcej
  • Wilibald Dziwoki i Najsmaczniejszy Rybnicki Krepel

    Wilibald Dziwoki i Najsmaczniejszy Rybnicki Krepel 0

    12 czerwca byliśmy świadkami najkrótszej degustacji w historii rybnickich konkursów piekarsko-cukierniczych organizowanych podczas Dni Rybnika. W ciągu 35 minut rybniczanie zjedli 600 krepli z 6 różnych piekarni i cukierni, ale największą ich sympatię zdobyły wypieki z Piekarni Dziwoki.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe