...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Cukier na celowniku (cz. II). „Nowe” gatunki suchych cukrów.

    Cukier na celowniku (cz. II). „Nowe” gatunki suchych cukrów. 0

    Rynek krajowy jest ubogi pod względem dostępnych gatunków cukru. Dominuje cukier biały produkowany z buraków, z którego trudno uzyskać różnorodne i satysfakcjonujące wyroby piekarskie i cukiernicze. Tymczasem na świecie branża piekarsko-cukiernicza czerpie garściami z bogatej oferty cukru brunatnego (brązowe­go).

    więcej
  • Wkrótce bezglutenowe warsztaty kulinarne w Katowicach

    Wkrótce bezglutenowe warsztaty kulinarne w Katowicach 0

    Jak zrobić smaczny bezglutenowy chleb, ciasteczka, drożdżówki i wiele innych potraw? Marta Krzyżanowska-Sołtysiak, autorka bloga Bezglutenowa Mama, zaprasza do Katowic na specjalne warsztaty kulinarne. 13 czerwca br. Marta czeka zarówno na konsumentów, jak i rzemieślników piekarstwa zainteresowanych tą tematyką.

    więcej
  • Specjalna promocja w Mistrzu Branży!

    Specjalna promocja w Mistrzu Branży! 0

    Z myślą o naszych czytelnikach przygotowaliśmy nową promocję na fachowe opracowanie! Książka „Odroczony rozrost. Technologia w piekarni” dostępna będzie w czerwcu w wyjątkowej promocyjnej cenie. Jedyne 59zł! Promocja trwa od 01.06 br do 07.06 br.

    więcej
  • Mistrzowie piekarnictwa na targach BALTPIEK w Gdańsku

    Mistrzowie piekarnictwa na targach BALTPIEK w Gdańsku 0

    Znakomici kucharze - Malika Juchnowicz i Krzysztof Szulborski oraz mistrzowie piekarstwa i cukiernictwa podzielą się swoją wiedzą i doświadczeniem w dniach 27-29 maja podczas Targów GASTROEXPO, BALTPIEK, POLFISH, MLECZNA REWIA.

    więcej
  • Targi Książki Kulinarnej po raz trzeci!

    Targi Książki Kulinarnej po raz trzeci! 0

    Kulinarne doświadczenie zdobywamy gotując, rozmawiając o jedzeniu, spotykając się z ludźmi. W dużej mierze czerpiemy je też z książek kulinarnych - mówi Marta Gessler, inicjatorka wydarzenia. Właścicielka Qchni Atystycznej tym razem chce zgromadzić jeszcze więcej wydawnictw i ciekawych gości!

    więcej
  • Podstawy znakowania Cz. III – Wykaz składników, składnik złożony

    Podstawy znakowania Cz. III – Wykaz składników, składnik złożony 0

    Podczas weryfikacji etykiet oraz w czasie szkoleń ze znakowania bardzo często pojawia się problem z właściwym zapisaniem wykazu składników, a szczególnie składników złożonych. Czy taki diabeł straszny? Nie, ale na pewno złożony. Wystarczy zapamiętać parę zasad i wyjątków, o czym poniżej.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe