...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Zapraszamy na ANUGA 2015

    Zapraszamy na ANUGA 2015 0

    Zapraszamy do udziału w Międzynarodowych Targach Spożywczych ANUGA 2015 odbywających się w dniach 10 - 14 października 2015 w Kolonii w Niemczech.

    więcej
  • Z niejednego pieca

    Z niejednego pieca 0

    Mimo niesprzyjającej, deszczowej aury w gmachu Zespołu Szkół nr 11 w Warszawie zebrały się tłumy zwiedzających. Organizatorzy po raz drugi w wielkim stylu promowali spożycie pieczywa, zapewniając bogaty program trzydniowego Festiwalu Chlebów Świata.

    więcej
  • TrzciNOWE od Cukru Królewskiego

    TrzciNOWE od Cukru Królewskiego 0

    Od kilku lat producent Cukru Królewskiego systematycznie wprowadza na rynek nowe produkty w funkcjonalnych, wygodnych w użyciu torebkach. Tym razem rozszerza grupę cukru trzcinowego o: cukier trzcinowy 500 g i cukier trzcinowy z okienkiem 400 g. W obu opakowaniach wykorzystano folię, dzięki czemu są one szczelne i wytrzymałe.

    więcej
  • W słabości siła

    W słabości siła 0

    Kiedy marzymy o własnej pracowni cukierniczej, to trochę jakbyśmy myśleli o wakacjach: „Raniutko przyjdę do pracy i wszystko upiekę, wypieki i kawa będą czekać o odpowiedniej porze na klientów, a kiedy już przyjdą, poczęstuję ich tym aromatycznym napojem, żeby mogli siedzieć, podziwiać, jak dekoruję swoje słodkości".

    więcej
  • Mistrz Branży na lato – aktualna oferta

    Mistrz Branży na lato – aktualna oferta 0

    „Mistrz Branży” – jedno z najdynamiczniej rozwijających się czasopism w branży piekarskiej, cukierniczej i lodziarskiej! Redakcja „Mistrz Branży” oprócz czasopisma w wersji drukowanej i portalu internetowego oferuje swoim Czytelnikom fachowe opracowania w atrakcyjnych cenach.

    więcej
  • I Ty zostań mistrzem owocowych specjałów!

    I Ty zostań mistrzem owocowych specjałów! 0

    Wymyśliłeś niebanalną recepturę na chleb z daktylami? A może jesteś mistrzem serwowania letnich orzeźwiających deserów? Nie czekaj! Podziel się swoim talentem i weź udział w majowym Plebiscycie Mistrza Branży. Zdobądź nagrody i tytuł mistrza!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe