25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Już w środę rozpocznie się najważniejsze wydarzenie dla sektora HoReCa - Targi EuroGastro. To miejsce dla przedstawicieli branży, którzy poszukują nowości i najlepszych na rynku sprzętów i produktów niezbędnych do prowadzenia biznesu, a także inspiracji do dalszego rozwoju.
Można się było o tym przekonać, uczestnicząc w pokazach gości zaproszonych do Strefy Mistrza Branży. Łączenie cukiernictwa z wytrawnymi potrawami, włączanie warzyw do deserów, a przede wszystkim śmiałe używanie wyobraźni w kreowaniu wyrobów pod indywidualnego, często wymagającego klienta. podczas targów branżowych SweetTARGi.
Stres, problemy ze snem oraz brak energii – to cena, jaką codziennie płacimy za „burzliwy charakter współczesnego życia” i brak równowagi między pracą a życiem prywatnym. Jak wskazują najnowsze badania Canadean, przeprowadzone wśród Brytyjczyków*, konsumenci szukają szczęścia, a to stanowi dobrą okazję dla producentów żywności..
W branży piekarskiej i cukierniczej o wydajności i konkurencyjności decydują m.in. zastosowane metody kompletacji. W tym zakresie Grupa CSB oferuje wiele rozwiązań, jak: Pick-by-Scan, Pick-by-Light, Pick-to-Light, Pick-by-Voice, a także kompletację przy użyciu sorterów, których możliwości przedstawiamy w artykule.
Marchewkowa baba, pascha w białej czekoladzie i tort z jajem sadzonym, czyli niezwykłe inspiracje na świąteczny stół specjalnie dla magazynu Mistrz Branży!