![Grzechy główne e-commerce](/public/artykuly-sponsorowane/36/2457/36_2457_8186_136x94.jpg)
Grzechy główne e-commerce 0
Rozwój e-commerce w Polsce postępuje niezwykle dynamicznie, ale nie w pełni wykorzystujemy potencjał oferowany przez sieć. Jakie są najpoważniejsze błędy e-sklepów i e-restauracji, które mogą zniechęcić klientów?
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Rozwój e-commerce w Polsce postępuje niezwykle dynamicznie, ale nie w pełni wykorzystujemy potencjał oferowany przez sieć. Jakie są najpoważniejsze błędy e-sklepów i e-restauracji, które mogą zniechęcić klientów?
więcej25 marca br. branża piekarska straciła wartościowego człowieka – Sergiusza Kuźmiuka. Był nie tylko prawdziwym mistrzem, żywą legendą, ale też dobrym człowiekiem. Dziś przez pryzmat historii najstarszej lubelskiej piekarni przypominamy życie Sergiusza Kuźmiuka w tekście Zbigniewa Miazgi, redaktora naczelnego "Piekarza Polskiego".
więcejJak wyglądają współczesne piece rurkowe i piece cyklotermiczne? Która opcja jest korzystniejsza dla nowoczesnego zakładu piekarskiego? Przeanalizowaliśmy* wszystkie „za” i „przeciw”.
więcejNad ranem 25 marca zmarł mistrz piekarstwa Sergiusz Kuźmiuk – właściciel najstarszej piekarni w Lublinie. – Odszedł ostatni z wielkich lubelskich piekarzy, dla którego etos i współpraca z ludźmi liczyły się na równi ze smakiem chleba – mówi Mariola Zubrzycka, prezes Stowarzyszenia Partnerstwo Producentów Cebularza Lubelskiego.
więcejCodziennie w wielu polskich piekarniach wprowadzane są niewielkie innowacje, które pozwalają uzyskać chleby o lepszych walorach smakowo-zapachowych. Jedną z nich jest równolegle prowadzona wielofazowa fermentacja przy wykorzystaniu różnych kultur bakteryjnych.
więcejW porównaniu z Europą Zachodnią rynek żywności ekologicznej w Polsce na razie raczkuje (stanowi 0,3% rynku), ale robi szybkie postępy. W ciągu ostatniego roku popyt na nią zwiększył się o 20%. Jest szansa, że w ciągu 5 lat udziały żywności ekologicznej w rynku wzrosną do 10% – podaje Agencja Informacyjna Newseria.
więcejZapraszamy do wielkanocnego wydania Mistrza Branży, a w nim: tradycyjne rzemiosło i współczesne pieczywo, czyli przepis na chleb mistrza Józefa Kiełtyki. Czekolada przyszłości według chocolatiera Aneesha Popata. Lody gastronomiczne mistrza Polski Krzysztofa Klapeca. Oraz specjalny dodatek: Wielkanoc po mistrzowsku!
więcej