...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Ryzyko w biznesie – dyskusja

    Ryzyko w biznesie – dyskusja 0

    Czym jest ryzyko w biznesie i jakie są jego rodzaje? Czy unikanie ryzyka to możliwość rozwoju firmy czy stagnacja? W jaki sposób menedżerowie i właściciele firm powinni zarządzać ryzykiem? Na te pytania odpowiedzi szukali eksperci panelu „Ranking ryzyk – sugestie z rynku dla gospodarczych think thanków".

    więcej
  • Jak sprzedać chleb? – wielki problem wielkich sieci

    Jak sprzedać chleb? – wielki problem wielkich sieci 0

    Coraz więcej ogólnopolskich sieci handlowych ma problem ze sprzedażą pieczywa. Z czego on wynika? Która sieć stanowi wzór dla innych w tej dziedzinie? Sytuacji na polskim rynku przyjrzał się Andrzej Piętka z Akademii Wypieków.

    więcej
  • Kto zdobędzie godło promocyjne "Doceń polskie"?

    Kto zdobędzie godło promocyjne "Doceń polskie"? 0

    Która marka oraz produkt okażą się najlepsze na polskim rynku? O tym przekonamy się już wkrótce! 29 kwietnia branżowi eksperci w ramach programu "Doceń polskie" przyznają specjalne certyfikaty, dzięki którym wyróżnieni zostaną najlepsi producenci. Wśród nich nie zabranie piekarni i cukierni.

    więcej
  • Mądre inspiracje w Mistrzu Branży

    Mądre inspiracje w Mistrzu Branży 0

    Jaki jest sposób Cichowskiego na Piekarnię „Grzybki”? Jak mądrze zarządzać kapitałem ludzkim i dbać o dobro pracownika? Czy pieczywo płaskie w stylu europejskim ma przyszłość? Pomysły na lody, czekoladę i kawę z udziałem mistrzów! To wszystko w kwietniowym wydaniu Mistrza Branży.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe