...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • O optymalnych chlebach bożonarodzeniowych

    O optymalnych chlebach bożonarodzeniowych 0

    Makowce, serniki, smażone ryby, kapusta to przysmaki świąteczne, które choć pyszne, są też ciężkostrawne. Właśnie dlatego tak ważnym dodatkiem do potraw jest chleb. Warto więc zadbać, żeby zawierał on przyprawy wspomagające proces trawienia.

    więcej
  • Piernikowe kompendium Igi Sarzyńskiej-Komorowskiej

    Piernikowe kompendium Igi Sarzyńskiej-Komorowskiej 0

    Początek listopada od kilku lat kojarzy się z premierą kolekcji świątecznych pierników Igi Sarzyńskiej-Komorowskiej. Rok temu tej premierze towarzyszył webinar o dekoracji pierników, tym razem Iga przygotowała szczególną niespodziankę – wydała album Moje pierniki, w którym dzieli się wiedzą i pasją.

    więcej
  • Google Arts & Culture - cyfrowa wystawa poświęcona bagietce

    Google Arts & Culture - cyfrowa wystawa poświęcona bagietce 0

    Bagietka to najpopularniejszy rodzaj pieczywa we Francji, za którym stoi potężny kawał historii i całe dziedzictwo. W tym roku wreszcie została wpisana na listę UNESCO. Francuzi świętują, a Google Arts & Culture przedstawia swoją pierwszą cyfrową wystawę La Baguette.

    więcej
  • Sieć Piekarni Żywioły debiutuje w Warszawie!

    Sieć Piekarni Żywioły debiutuje w Warszawie! 0

    Piekarnicza rodzina Zajezierskich wraca do korzeni i uruchamia autorską sieć piekarni. Od listopada na mieszkańców Warszawy czeka nowe miejsce spotkań, w którym główną rolę odgrywa chleb. Piekarnia Żywioły to połączenie chrupiącego, świeżego pieczywa z bogatą ofertą śniadaniową i wieczorną oraz autorskimi drinkami.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe