...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Nowości od marek czekoladowych na Veganuary

    Nowości od marek czekoladowych na Veganuary 0

    Veganuary to zapoczątkowana w 2014 roku akcja mająca na celu ograniczenie spożycia mięsa, szerzenie wiedzy o weganizmie, promowanie pozytywnego wpływu na zdrowie planety. W akcję z roku na rok włączają się mniej i bardziej znane marki, również te czekoladowe. Wiele z nich zapowiedziało premiery z tej okazji.

    więcej
  • Piekarnia Żywioły otwiera się dla mieszkańców Ursynowa

    Piekarnia Żywioły otwiera się dla mieszkańców Ursynowa 0

    Pod koniec grudnia na mapie gastronomicznej warszawskiego Ursynowa pojawiło się nowe wyjątkowe miejsce. W Piekarni Żywioły amatorzy dobrej jakości pieczywa znajdą chrupiące, wypiekane na miejscu chleby i bułki, a także bogatą ofertę kanapek, ciast i przekąsek, które będzie można zjeść na miejscu lub na wziąć na wynos.

    więcej
  • SIGEP 2023 z udziałem gwiazd branży

    SIGEP 2023 z udziałem gwiazd branży 0

    Mistrzowie branży cukiernictwa i produkcji lodów, m.in. Massari, Bohr i Morrone, zaprezentują się podczas targów SIGEP 2023 we Włoszech, w ramach których odbędą się prestiżowe konkursy rangi międzynarodowej.

    więcej
  • Frédéric Lalos uhonorowany

    Frédéric Lalos uhonorowany 0

    Znany francuski piekarz został odznaczony medalem w hołdzie dla swoich zasług dla tzw. haute boulangerie, czyli piekarnictwa z wyższej półki.

    więcej
  • Co nam przyniesie rok 2023?

    Co nam przyniesie rok 2023? 0

    W tym felietonie pokuszę się o przewidywanie przyszłości, choć to zadanie karkołomne i niedające żadnej gwarancji trafienia. Analitycy twierdzą że sytuacja jest „nieprzewidywalna”. Oto kilka scenariuszy, również pesymistycznych, ale ostrzegam że to publicystyka literacka.

    więcej
  • Drucik do produkcji... chleba 3D!

    Drucik do produkcji... chleba 3D! 0

    SYGNIS i REBREAD – inicjatywa, której celem jest rozwiązanie problemu marnotrawstwa pieczywa na świecie – to wspólny projekt związany z drukiem 3D! Zaraz, zaraz – chleb i druk 3D? Jak to połączyć? Okazuje się, że nie tylko się da, ale również może to być bardzo potrzebne.

    więcej
  • Polskie ziarno od RPA po Egipt. Jak radzimy sobie w Afryce?

    Polskie ziarno od RPA po Egipt. Jak radzimy sobie w Afryce? 0

    Polskie ziarno w Afryce? Brzmi egzotycznie, a przecież od lat trafia na ten kontynent nawet co czwarta tona polskiego zboża. Eksportujemy też makaron i inne przetwory zbożowe. W grudniu polscy producenci dołączą do wystawców podczas Food Africa w Kairze.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe