![Chleb i wino w Grenoble](/public/artykuly-sponsorowane/910/6124/910_6124_22449_136x94.jpg)
Chleb i wino w Grenoble 0
Były dziennikarz i były redaktor naczelny znanego francuskiego, sportowego tytułu „L’Équipe Magazine” - Jean Issartel otworzył w Grenoble piekarnię i winiarnię.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Były dziennikarz i były redaktor naczelny znanego francuskiego, sportowego tytułu „L’Équipe Magazine” - Jean Issartel otworzył w Grenoble piekarnię i winiarnię.
więcejAsprod ucina swój ślad węglowy! Zakład produkcyjny wraz z powierzchnią administracyjną oraz przyzakładowym sklepem firmowym zlokalizowane w Szczecinie-Dąbiu, zasilane są wyłącznie energią elektryczną pozyskiwaną w 100% ze źródeł odnawialnych, takich jak: słońce, wiatr, pływy czy biomasa.
więcejBaking the Future to międzynarodowy projekt grupy Europastry. Do udziału w nim zostały wybrane 4 startupy, który mają zmienić sektor piekarniczy.
więcejW ramach marki Gorąco Polecam. Smaki z Piekarni (należącej do grupy Enata Bread) została uruchomiona autorska usługa cateringowa. Klienci mogą zamawiać online boxy o różnych wersjach smakowych.
więcejSmart Factory czyli Inteligentna Fabryka staje się rzeczywistością. Wdrożono ją w wielu przedsiębiorstwach, także w branży piekarskiej i cukierniczej. Kto na bieżąco śledzi nowoczesną produkcję piekarską i cukierniczą, ten widzi automaty produkcyjne, pracowników z mobilnymi narzędziami i magazyny, które organizują się same.
więcejWśród tysięcy polskich piekarni dominują zakłady rzemieślnicze. Rzemiosło oparte na tradycji świetnie wpasowuje się w potrzeby konsumentów. Stare receptury, wiedza przekazywana z pokolenia na pokolenie, dbałość o surowce, reżim technologiczny przyciągają klientów, dla których stanowią one o wysokiej jakości produktu.
więcejPizza Hut postanowiła przygotować największą pizzę na świecie. Powstanie z niej aż 68 tysięcy kawałków do zjedzenia. Część będzie przekazana bankom żywności w Los Angeles, gdzie ma miejsce całe przedsięwzięcie.
więcej