![Viennoiserie, krok po kroku](/public/artykuly-sponsorowane/910/6083/910_6083_22350_136x94.jpg)
Viennoiserie, krok po kroku 0
Dla pasjonatów francuskich wypieków pojawiła się nie lada gratka - książka francuskiego piekarza – cukiernika Cyrilla van Der Stuyft. W całości skupiona na sztuce wypiekania viennoiserie.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Dla pasjonatów francuskich wypieków pojawiła się nie lada gratka - książka francuskiego piekarza – cukiernika Cyrilla van Der Stuyft. W całości skupiona na sztuce wypiekania viennoiserie.
więcejSIGEP 2023 wystartuje w wielkim stylu z deserami w roli głównej, od 21 do 25 stycznia w centrum wystawienniczym w Rimini.
więcejWyobraźmy sobie, że przydomowa piekarnia, oprócz ulubionych bułeczek cynamonowych czy świeżego chrupiącego chleba, zaskoczy klienta możliwością zjedzenia śniadania lub lunchu.
więcejProducent pieców i systemów chłodniczych Wachtel z Hilden (Nadrenia Północna-Westfalia) złożył wniosek o ogłoszenie upadłości i obecnie stara się o restrukturyzację i reorganizację przedsiębiorstwa w ramach samodzielnej administracji.
więcejFirma Firmenich po raz 11 ogłosiła Smak Roku. Tym razem jest to pitaja, czyli smoczy owoc. Pochodzący z meksyku owoc kaktusa koresponduje swoją kolorystyką i przesłaniem do Koloru Roku instytutu Pantone.
więcejŚwiąteczne zwyczaje Skandynawów są tak bogate, że ich pełny przegląd zająłby kilka tysięcy stron. Wobec czego w tym artykule skupimy się na bożonarodzeniowym pieczywie i ciastach pieczonych w krajach tego regionu, poznacie także ciekawostki związane ze świętami Bożego Narodzenia.
więcejTrzy francuskie przedsiębiorczynie wypuściły na rynek kruche ciasteczka pod marką „Kignon”. Do ich wypieku użyły mąki z... niesprzedanego pieczywa.
więcej