![Dodatkowy termin szkolenie ze znakowania żywności w hurtowni A.J. Motyl](/public/artykuly-sponsorowane/no-photo-136x94.jpg)
Dodatkowy termin szkolenie ze znakowania żywności w hurtowni A.J. Motyl 0
W związku z ogromnym zainteresowaniem szkoleniem ze znakowania żywności hurtownia A.J. Motyl postanowiła zorganizować dodatkowy termin – 02 lutego 2015r.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
W związku z ogromnym zainteresowaniem szkoleniem ze znakowania żywności hurtownia A.J. Motyl postanowiła zorganizować dodatkowy termin – 02 lutego 2015r.
więcejKonferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych z działów jakości i rozwoju, produkcji, badań i rozwoju, technologów oraz działów prawnych.
więcejMasz własną restaurację? Prowadzisz lodziarnię lub cukiernię? A może Twój biznes powiązany jest z cateringiem? Jeśli choć na jedno z tych pytań odpowiedź brzmi tak, nie może Cię zabraknąć na V Targach Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO, które odbędą się już 4-5 lutego.
więcejOpadły już emocje po finale eliminacji krajowej Louis Lesaffre Cup w Wołczynie. Teraz przed Michałem Starowiczem, Szymonem Wiejakiem i Przemysławem Szwarcem czas intensywnych przygotowań do sierpniowego finału Europy, który odbędzie się we włoskiej Parmie. Jak wygląda ich plan treningowy i z czego będą się szkolić?
więcejW „Roku Szkoły Zawodowej” po raz XX, w dniach 21 i 22 stycznia odbędzie się Wojewódzki Turniej na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Piekarz i Cukiernik. Turniej od lat jest doskonałą promocją zawodów rzemieślniczych.
więcejPrzed tysiącami lat uprawą amarantusa zajmowali się Inkowie, Majowie i Aztekowie. Świat odkrył go w latach 70. XX w., a do Polski przybył jeszcze dwadzieścia lat później. Czasy, gdy pytała o niego tylko garstka pasjonatów, już minęły. Z potencjału „złota Inków” chce korzystać coraz więcej piekarzy i cukierników.
więcej- Jestem przekonany, że uczestnictwo w programie „Doceń polskie” przyniesie wiele korzyści producentom i przyczyni się do promocji tradycyjnych wyrobów - napisał Marek Sawicki, Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi, w liście adresowanym do organizatorów programu „Doceń polskie”.
więcej