25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Hurtownia A.J. Motyl w Bystrzejowicach zaprasza wszystkich swoich klientów z województwa lubelskiego na szkolenie „Znakowanie żywności”. Spotkanie odbędzie się 20 stycznia 2015 r. w siedzibie hurtowni.
Tylko u nas polski team na Louis Lesaffre Cup w komplecie – kim są, jacy są i dlaczego zostali wybrani do reprezentacji? SweetTARGi szykują się do I Mistrzostw Śląska w Serwowaniu Deserów na Talerzu. Unijne fundusze w naszej branży – kto i na co je spożytkował? Czym zdobyć klienta: sercem, rozumem czy... cyckami?
W wydaniu MB#11 (link poniżej) przedstawiliśmy krótką charakterystykę wybranych metod badania cech reologicznych ciasta pszennego. Tym razem szerzej opiszemy jedną z najstarszych metod badania właściwości reologicznych ciasta ‒ ocenę farinograficzną.
‒ Nie idź zawsze wyznaczoną drogą, która prowadzi tylko tam, dokąd inni właśnie już poszli ‒ powiedział wynalazca telefonu Aleksander Bell. W czasach, kiedy trzeba szukać sposobów na wyróżnienie i podkreślenie indywidualnego charakteru własnych punktów firmowych czy sklepów, te słowa są wyjątkowo trafne.
W dniach 27-29 maja 2015 r. w Centrum Wystawienniczo-Kongresowym AmberExpo w Gdańsku odbędą się targi dedykowane branży spożywczo-gastronomicznej. Ten projekt to połączenie czterech specjalistycznych tytułów targowych.
Właściciel piekarni z Malborka, pan Andrzej, zastanawiał się, jak w dzisiejszych czasach zwiększyć wodochłonność mąki. Wiąże się z tym nie tylko zdolność wiązania wody przez mąkę, ale i wydajność otrzymanego ciasta.
Znajdziecie w niej aż 40 pięknych i smakowitych przepisów: 15 receptur Mistrza i 25 receptur Ucznia, które ukazały się w świątecznym numerze Mistrza Branży.