...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Korzyści podatkowe dla firm bez długów

    Korzyści podatkowe dla firm bez długów 0

    Regulowanie zobowiązań w terminie pozwala firmie znacznie szybciej odzyskać VAT – już po 25 dniach od złożenia deklaracji. Mali podatnicy, którzy są solidnymi kontrahentami, mogą też bez obaw wybrać metodę kasową i płacić podatek dopiero wtedy, gdy sami otrzymają zapłatę.

    więcej
  • W aferze solnej zawiodła uczciwość

    W aferze solnej zawiodła uczciwość 0

    - W tzw. aferze solnej, jak i w innych przypadkach, zawiodła zwykła uczciwość, a tej nie uregulują żadne odgórne przepisy - twierdzi Stanisław Butka, prezes Stowarzyszenia Rzemieślników Piekarstwa RP. Zwraca uwagę, że niesłusznie i nikczemnie narażono na szwank dobre imię firm i na utratę zaufania społecznego.

    więcej
  • Kryzysowy chleb

    Kryzysowy chleb 0

    W dobie kryzysu gospodarczego ludzie muszą sobie pomagać. Dwa sklepy Aracena grupa Elda i piekarnia Agost San Roc oferują chleb i wypieki za pół ceny między dziewiątą a dziesiątą wieczorem. Tym samym zwiększają sobie sprzedaż, a także pomagają hiszpańskim rodzinom w walce z kryzysem.

    więcej
  • Targi w Lublinie

    Targi w Lublinie 0

    Już 7 września zaczynają się targi Bakepol w Lublinie, które potrwają trzy dni. Spotkanie przedstawicieli branży piekarskiej, ciastkarskiej i lodziarskiej to ważne wydarzenie dla wystawców, możliwość nawiązywania nowych kontaktów z krajowymi i zagranicznymi producentami.

    więcej
  • Zakładanie własnej firmy – krok po kroku 0

    Dzięki współpracy z serwisem internetowym eHarmonogram.pl w portalu MistrzBranży.pl działa aplikacja, która sprawnie i szybko przeprowadzi początkujących przedsiębiorców przez gąszcz przepisów i procedur koniecznych do założenia własnej firmy.

    więcej
  • Mistrz Branży na Wielkanoc

    Mistrz Branży na Wielkanoc 0

    Wielkanoc tuż, tuż.... nowiutki "Mistrz Branży" już, już. Zobacz, ile wersji może mieć mazurek wielkanocny lub babka! Jakie receptury na torty zaproponowali uczestnicy naszego wielkanocnego plebiscytu? Sprawdź, jak przygotować czekoladowe jaja wielkanocne w 3 różnych rozmiarach. Przeżyj emocje, które towarzyszyły targom!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe