...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Nowe inwestycje DMG Polska

    Nowe inwestycje DMG Polska 0

    W 2004 roku firma przejęła starą słodownię, gdzie zastała stuletnie instalacje do prażenia słodu, opalane węglem. Mieli wybór: kontynuować produkcję czy postawić na ilość i wytwarzać masowo słód pilzneński. Na szczęcie zarząd zdecydował się na produkcję słodów specjalnych, ekskluzywnych z bardzo wysokiej półki.

    więcej
  • 1% podatku dla Piekarni w Kamerunie

    1% podatku dla Piekarni w Kamerunie 0

    Lepiej zbudować piekarnię, która da młodym ludziom zawód, pracę i utrzymanie, niż uczyć ich od najmłodszych lat wyciągania ręki po chleb. Z takiego założenia wyszło Stowarzyszenie Przyjaciół Dzieci Słońca wspólnie z osobami wspierającymi ośrodek misyjny o. Dariusza Godawy w Kamerunie.

    więcej
  • Puratos i jego inwestycje

    Puratos i jego inwestycje 0

    Firma Puratos od lat inwestuje w innowacje i badania, wspierając rozwój przemysłu cukierniczego, piekarniczego i czekolady. W Belgii rozpoczęto budowę nowego Globalnego Centrum R&D, które będzie miejscem badań dla zespołów firmy oraz wiodących uniwersytetów.

    więcej
  • Młodzi na Sweet Targu i w Specjalnej Strefie Mistrza Branży

    Młodzi na Sweet Targu i w Specjalnej Strefie Mistrza Branży 0

    Wydawało się, że ostatni dzień targów w Specjalnej Strefie Mistrza Branży minie po cichu i bez większej fety. Od samego rana na stanowisku działali technolodzy Ryszard Stojanowski i Andrzej Rajkowski z firmy Pfahnl. Ku naszemu zdziwieniu, z każdą minutą w Strefie rósł tłum uczniów ze szkół zawodowych.

    więcej
  • Znakowanie pieczywa - panel dyskusyjny w Strefie Mistrza Branży

    Znakowanie pieczywa - panel dyskusyjny w Strefie Mistrza Branży 0

    Jak prawidłowo znakować pieczywo pakowane i nieopakowane? Od kiedy trzeba będzie podawać wartość odżywczą? Na te m.in. pytania szczegółowo odpowiadał Zygmunt Cichoń z Wojewódzkiego Inspektoratu Inspekcji Handlowej w Katowicach podczas panelu dyskusyjnego, zorganizowanego 4 marca br. w Strefie MB, na targach SweetTarg.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe