...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Planowanie produkcji – kompleksowe monitorowanie i optymalizacja

    Planowanie produkcji – kompleksowe monitorowanie i optymalizacja 0

    Stosowane w zakładach zbożowych i młynarskich rozwiązania logistyki wewnętrznej kryją olbrzymi potencjał optymalizacyjny. W przeszłości wiele procesów, takich jak składowanie pośrednie, sortowanie, etykietowanie lub kompletacja, wymagało obsługi manualnej i wiązało się z koniecznością ponoszenia wysokich kosztów osobowych.

    więcej
  • Czy Polakom zabraknie chleba? Branża piekarnicza prosi rząd o interwencję

    Czy Polakom zabraknie chleba? Branża piekarnicza prosi rząd o interwencję 0

    W odpowiedzi na niezwykle wysokie ceny surowców, a co za tym idzie znaczące podwyżki cen chleba, a nawet zagrożenie, że w setkach polskich domów zabraknie pieczywa, przedstawiciele branży piekarniczej zaapelowali m. in. do Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi o wdrożenie rozwiązań, które pomogą ustabilizować sytuację.

    więcej
  • V Forum Piekarzy i Cukierników

    V Forum Piekarzy i Cukierników 0

    Firma SEMIX Sp. z o.o. serdecznie zaprasza na V Forum Piekarzy i Cukierników " W kierunku nowych możliwości", które odbędzie się 18-19 maja 2022 w siedzibie firmy Mech-Masz Szczeciński w Żninie.

    więcej
  • Obróbka ciasta wg FRITSCH

    Obróbka ciasta wg FRITSCH 0

    Wyborne pieczywo i pełnia smaku – najnowocześniejsza technologia firmy FRITSCH to synonim Państwa sukcesu rynkowego. Innowacyjne rozwiązania FRITSCH w zakresie obróbki ciasta są bowiem pionierskie pod każdym względem. Na całym świecie. Tyczy się to zarówno rzemiosła piekarniczego, jak i produkcji przemysłowej.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe