Tortownia.pl gra z Owsiakiem 0
Oj, będzie się działo! Ci, którzy zaproponują najwięcej, mogę wylicytować eksluzywne, indywidualne szkolenie z Tadeuszem Braneckim, mistrzem cukrowych kwiatów!
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Oj, będzie się działo! Ci, którzy zaproponują najwięcej, mogę wylicytować eksluzywne, indywidualne szkolenie z Tadeuszem Braneckim, mistrzem cukrowych kwiatów!
więcejPiekarze nie mają dziś wątpliwości, że automatyczne linie załadowcze zachowują rzemieślniczą jakość wypieków. Przekonuje ich również powtarzalna jakość oraz wyraźnie większa wydajność i oszczędność w produkcji.
więcejW sytuacji kryzysowej, kiedy spożycie chleba drastycznie spada, wraca pytanie: Czy warto jeść pieczywo? Branża zgadza się, że trzeba prowadzić kampanie promujące pieczywo dobrej jakości. Zanim jednak dojdzie do tej ogólnopolskiej promocji, warto wyjść z informacją do klienta w sklepie lub z ulotką dołączoną do własnych wypieków.
więcejPowitaliśmy kolejny rok. Jest to czas, kiedy dokonujemy pewnych podsumowań, zastanawiamy się nad zmianami w naszym życiu, w tym także nad tym, jak zaoszczędzić przy coraz wyższych cenach.
więcejNa temat pączków można by napisać książkę. Co kraj, to w zasadzie inne pączki, co pokolenie, to inne smaki. Producenci wciąż szukają sposobów, jakim środkiem zaskoczyć smakoszy tych brązowych krągłości...
więcejDobre parametry ma ziarno pszenicy zebranej w tym roku w woj. śląskim. Pod tym względem jest zdecydowanie lepiej niż w poprzednim roku, kiedy we znaki dała się powódź - oceniają specjaliści ze Śląskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego.
więcejKoniec listopada, a za oknem 5-8 st. C, ani grama śniegu, ale za to wieje silny wiatr. Jaki wpływ będzie miało ocieplenie klimatu w Polsce na produkcję żywności?
więcej