...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Warto przeczytać

  • „Panis vitae” – chleb zdrowego życia. O grahamie...

    „Panis vitae” – chleb zdrowego życia. O grahamie... 0

    Chleb od najdawniejszych czasów był podstawowym i najważniejszym pożywieniem ludzi. Składany jako ofiara bóstwom, darowany zmarłym był sym­bolem dobrobytu, zamożności, a także uro­dzaju i płodności oraz gościnności i przyjaź­ni. Wypiekany w specjalnych formach służył człowiekowi od narodzin do śmierci.

    więcej
  • Damian Wiśniewski – cukiernik z duszą samuraja i pogromca słodkich smoków

    Damian Wiśniewski – cukiernik z duszą samuraja i pogromca słodkich smoków 0

    25 marca br. w Katowicach ten cukiernik o duszy samuraja i umiejętnościach artysty, wspólnie z Teresą Trzaskalik i Łukaszem Parzymskim, chce ustanowić rekord Polski na najwyższą rzeźbę z czekolady plastycznej. Co mu w duszy gra? Skąd zamiłowanie do japońskich smoków? Poznajcie go bliżej i koniecznie przyjdźcie na SweetTARGi!

    więcej
  • Szczere rozmowy o polskim piekarstwie

    Szczere rozmowy o polskim piekarstwie 0

    W grudniu 2016 r. opublikowaliśmy artykuł pt. „Rynek pieczywa w Polsce – obecny i w przyszłości”. Materiał relacjonował wystąpienie Macieja Mielczarskiego, doradcy prezesa Stowarzyszenia Rzemieślników Piekarstwa RP, na Forum Piekarstwa, zorganizowanego podczas targów Polagra Tech 2016.

    więcej
  • Ashanti Atelier - nowa szkoła sztuki kuliarnej

    Ashanti Atelier - nowa szkoła sztuki kuliarnej 0

    Chcesz nie tylko mieć gotowe receptury, ale od kuchni poznać tajniki wiedzy, którymi rządzi się sztuka kulinarna i cukiernicza? Wreszcie jest w Polsce miejsce, gdzie nie tylko kształci się fachowców, ale zaraża się fascynacją do zawodu. To szkoła dla przyszłych mistrzów branży!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe