...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Warto przeczytać

  • Forum Idealnego Pączka

    Forum Idealnego Pączka 1

    Znamy już wymiary idealnej kobiety. A jak powinien wyglądać pączek, który stanie się obiektem pożądania nawet tych, co są na wiecznej diecie? Ten na pewno nie powinien być chudy. Raczej tłusty i pełen słodkiego nadzienia. Ale czy to wystarczy? Tajniki powstawania idealnego pączka zdradzili nam mistrzowie tego smakołyku.

    więcej
  • Zmiana sytuacji prawnej żywności specjalnego przeznaczenia żywieniowego

    Zmiana sytuacji prawnej żywności specjalnego przeznaczenia żywieniowego 1

    20 lipca 2016 r. zmieniła się sytuacja prawna i od tego dnia nie funkcjonują pojęcia „środka spożywczego specjalnego przeznaczenia żywieniowego” oraz „żywności dietetycznej”. Nie ma już środków spożywczych specjalnego przeznaczenia bezglutenowych, przeznaczonych dla sportow­ców, cukrzyków czy bezsodowych. Co zatem jest?

    więcej
  • Jak zmienia się miejsce piekarza  i chleba w restauracji

    Jak zmienia się miejsce piekarza i chleba w restauracji 0

    Chleb w restauracji raczej nie wysuwa się na pierwszy plan. Występuje w charakterze przystawki albo dodatku do potraw. Mimo to jest szczegółem ważnym. Szanujący się restauratorzy z pieczołowitością dbają o jego jakość. Są nawet tacy, którzy na bazie pieczywa próbują budować siłę i markę swoje­go lokalu.

    więcej
  • Bezlaktozowa słodycz

    Bezlaktozowa słodycz 0

    Rynek żywności przechodzi nieustanne rewolucje: od wprowadza­nia produktów o obniżonej zawartości cukru, bez cukru, poprzez produkty beztłuszczowe, bezglutenowe, aż po te pozbawione laktozy. Celem tych metamorfoz jest przede wszystkim zdrowie. W trosce o nie konsumenci są w stanie znieść wszelkie zmiany i zapłacić każdą cenę.

    więcej
  • Piekarstwo  w obliczu  przemian społecznych

    Piekarstwo w obliczu przemian społecznych 0

    O czym świadczy ciągły spadek spożycia chleba w gospodarstwach domowych? Z pewnością o deprecjacji tradycyjnego sposobu odżywiania się współczesnych rodzin. Zanika tradycja wspólnych posiłków – zwykle z chlebem – w gronie najbliższych.

    więcej
  • Pieczywo w restauracji. Problem czy wyzwanie?

    Pieczywo w restauracji. Problem czy wyzwanie? 0

    Pierwsze wrażenie w kontakcie z nowo poznaną osobą może zaważyć na dalszym prze­biegu relacji. Co zrobić, by gość nie rozczarował się pierwszym, co zwykle pojawia się na restauracyjnym stole – pieczywem?

    więcej
  • Dopiero się rozkręcam

    Dopiero się rozkręcam 0

    Z prawdziwym mistrzem jest jak z dobrym winem – walorów nabiera z upływem lat i zdobytym doświad­czeniem. Żelazne zasady hartują jego charakter i kunszt, pokora pozwala nabrać dystansu do siebie i otwiera na wiedzę.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe