...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Warto przeczytać

  • Pieczywo żytnie na kwasie. Część 3 – technologia

    Pieczywo żytnie na kwasie. Część 3 – technologia 0

    Przygotowując pieczywo żytnie dobrej jakości, powinniśmy zadbać przede wszystkim o kwas, gdyż to on odgrywa decydującą rolę. Jest wiele zasad, których należy przestrzegać przy kwasie. Ważne są temperatura, otoczenia, wody, rodzaj mąki, a nawet typ naczynia.

    więcej
  • O słodyczach… po wegańsku

    O słodyczach… po wegańsku 0

    Aktywny na wielu polach i w różnych miejscach w inter­necie, szczególnie tych związa­nych z wegańskimi kulinariami. Uzależniony od czekolady, z pasją i kreatywnością tworzy nowe słodkości. Autor przepisów, fotograf i organi­zator warsztatów w jednym. Poznajcie Pawła Ochmana prowadzące­go wegański blog Weganon.pl.

    więcej
  • Ptyś i spółka

    Ptyś i spółka 0

    Po eklerkowej uczcie pora na degustację innych wypieków z ciasta parzonego, które słusznie zaczyna być doceniane nie tylko w swojej ojczyźnie. Miłość Francuzów do tego rodzaju wypieków ma swoje korzenie w historii i jest wspaniale, niestrudzenie pielęgnowana przez współczesnych cukierników.

    więcej
  • Rzemieślnicza lodowa alternatywa

    Rzemieślnicza lodowa alternatywa 0

    Dlaczego warto inwestować w dobre surowce? Jak nie przespać sezonu i wykorzystać składniki do lodów w cukiernictwie? Czym jest crossing w branży lodowej i dlaczego warto go stosować – na te wszystkie pytania odpowiada Sławomir Szewczyk, właściciel Sempre Group oraz sklepu Cukieteria.pl.

    więcej
  • Zjeść bułkę z folią

    Zjeść bułkę z folią 0

    Bułki, drożdżówki czy krojony chleb pakujemy zazwyczaj w torebki foliowe. Bagietkę w wiklinowym koszyku z zakupami spotkać można już tylko na obrazkach reklamowych lub w filmach. Przemysł spożywczy w zastraszającym tempie generuje zastraszające ilości plastikowych odpadów! A gdyby tak opakowanie po ciastku zjeść?

    więcej
  • Pszenice odkrywane na nowo – płaskurka i samopsza

    Pszenice odkrywane na nowo – płaskurka i samopsza 0

    Od początku lat dziewięćdziesiątych XX wieku wzrasta zainteresowanie uprawą pszenic pierwotnych: samopszy, płaskurki i orkiszu. W rozwoju tych upraw upatruje się szansy na podtrzymanie bioróżnorodności środowiska rolniczego oraz pozyskanie ziarna konsumpcyjnego o potencjalnie większej zawartości składników biologicznie czynnych,

    więcej
  • Ekotargi w Polsce i zagranicą

    Ekotargi w Polsce i zagranicą 0

    Wraz ze wzrastającym zain­teresowaniem żywnością ekologiczną, tradycyjną i lokalną przybywa wydarzeń targowych oraz festiwali poświęconych tej tematyce. Aby przycią­gnąć uwagę odwiedzających i wystawców, organizatorzy przygotowują najróżniejsze wydarzenia dodatkowe, takie jak prelekcje, pokazy kulinarne czy warsztaty.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe