![Kultura żywieniowa przyszłości](/public/artykuly-sponsorowane/32/3635/32_3635_12473_136x94.jpg)
Kultura żywieniowa przyszłości 0
Od kilku lat można zaobserwować wzrost zainteresowania szeroko rozumianymi kulinariami. Gdzie się nie obejrzeć, ludzie jedzą, wspólnie gotują, pieką, razem biesiadują.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Od kilku lat można zaobserwować wzrost zainteresowania szeroko rozumianymi kulinariami. Gdzie się nie obejrzeć, ludzie jedzą, wspólnie gotują, pieką, razem biesiadują.
więcejOutdoor, zwany też out of home, czyli reklama zewnętrzna, to jedna z najstarszych i wciąż najbardziej popularnych, a przede wszystkim skutecznych metod zachwalania towarów czy usług. Na przestrzeni lat ta forma reklamy bardzo się zmieniła...
więcejKażda profesja ma fachowe słownictwo, którym się posługuje, i piekarstwo nie jest w tej materii odosobnione. Dysponuje terminami charakterystycznymi dla produkcji pieczywa, których objaśnienie pozwoli na lepsze zrozumienie jego „tajników”.
więcejTęczowe kolory, cukrowe kwiaty, słodkie misie i wróżki. A gdyby tak zamienić je na coś poważniejszego? Czy jeśli dekoracja przestałaby być słodka, tort nadal pozostałby tortem? Czy w ogóle wypada traktować na poważnie materię tak lekką jak słodki wypiek? Czy w cukiernictwie jest miejsce na tematy tak ciężkie jak… wojna?
więcejTo, w jaki sposób podchodzimy do reklamacji składanej przez klienta, decyduje, czy na niej stracimy, czy zarobimy, a także czy klient w przyszłości do nas wróci, dlatego reklamacja, to najlepszy prezent, jaki możemy od niego dostać.
więcejInspirujesz się skandynawskim stylem życia i smakiem? Cenisz celebrację posiłków, w których chleb jest równie ważny jak kieliszek dobrego wina? W listopadzie pojawiła się książka „Wszystkie smaki Skandynawii” autorstwa słynnego restauratora i właściciela kilkunastu piekarni rzemieślniczych – Clausa Meyera.
więcej13 znakomitych kucharzy i cukierników, receptury na wykwintne dania i desery oraz kulisy pracy mistrzów uchwycone w tutorialach. Na rynku ukazała się najnowsza publikacja „Od kuchni”. Tego nie można przegapić!
więcej