...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Warto przeczytać

  • PREMIERA: Drobne wypieki. Technologia w cukierni

    PREMIERA: Drobne wypieki. Technologia w cukierni 0

    10 listopada br. swoją premierę będzie miała nowa publikacja dla cukierników pt. „Drobne wypieki”. Najnowszy tytuł uzupełnia serię książek dla piekarzy i cukierników, która ukazała się nakładem Wydawnictwa PWN.

    więcej
  • CETA zagrozi żywności w Polsce

    CETA zagrozi żywności w Polsce 0

    Wynegocjowana w 2014 r. umowa CETA przewiduje zniesienie ceł i barier pozataryfowych oraz liberalizację handlu usługami między UE a Kanadą. Porozumienie wzbudza w Europie kontrowersje, m.in. z powodu zagrożenia bezpieczeństwa żywności oraz interesów unijnych rolników i producentów żywności.

    więcej
  • Technologia przyszłości w piekarni i cukierni?

    Technologia przyszłości w piekarni i cukierni? 0

    Nanotechnologia to nauka o wytwarzaniu i wykorzystywa­niu materiałów, urządzeń i sys­temów o nowych własnościach i funk­cjach wynikających z ich małej struktury, w skali nano: 1 nanometr (1 miliardowa metra). Do cząstek „nano” można zaliczyć 10 atomów wodoru ułożonych jeden obok drugiego, atom tlenu, czy też małe wirusy.

    więcej
  • Paweł Małecki wciąż na fali

    Paweł Małecki wciąż na fali 0

    Paweł Małecki ma wiele powodów do uśmiechu. Zdobył tytuł Mistrza Polski Cukierników, wysoko plasował się w wielu konkursach zagranicznych, okazał się skutecznym trenerem i wciąż budzi sympatię.

    więcej
  • Sklep firmowy odnowa - zobacz materiał na ISSUU

    Sklep firmowy odnowa - zobacz materiał na ISSUU 0

    - Jak nowa kultura żywieniowa odmienia sklepy, restauracje i produkty
    - Audyt w punkcie sprzedaży – najczęstsze błędy w ekspozycji i promocji produktów
    - O wyższości dobrych manier nad sztuką sprzedaży

    więcej
  • Czym żywi się świat (cz. VIII). Żywnościowe wynalazki

    Czym żywi się świat (cz. VIII). Żywnościowe wynalazki 0

    Żywnościowe wynalazki potrafią zaskoczyć, zadziwić, wprawić w konsternację, a nawet rozbawić. W tej kategorii można znaleźć też produkty ciekawe i pożyteczne z punktu widzenia potrzeb współ­czesnego świata. Trudno jednak oprzeć się wrażeniu, że bardzo często balansują one na granicy dobrego smaku i efekciarstwa…

    więcej
  • Wypiek pieczywa ze spowolnioną fermentacją ciasta w masie, cz. I

    Wypiek pieczywa ze spowolnioną fermentacją ciasta w masie, cz. I 0

    Bez technologii zimna trudno sobie dziś wyobrazić produkcję pieczywa, wyrobów ciastkarskich oraz snaków. Metody odroczonego wypieku od wielu lat są stosowane w rzemieślniczych piekarniach w Europie Zachodniej, coraz częściej przekonują się do niej również polscy piekarze.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe