...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Warto przeczytać

  • Mieć pojęcie o pieczywie - przewodnik dla sprzedawcy

    Mieć pojęcie o pieczywie - przewodnik dla sprzedawcy 0

    Dobry sprzedawca pieczywa nie musi umieć wypiekać chleb, ale na pewno musi wiedzieć wszystko o produktach z oferty firmy i w zrozumiały sposób przekazać swoją wiedzę konsumentowi. Ta wiedza jest o tyle ważna, że do piekarni zgłaszają się ludzie o różnych potrzebach, schorzeniach, alergiach

    więcej
  • Sprzedawca pieczywa

    Sprzedawca pieczywa 0

    Kto może sprzedawać pieczywo? W zasadzie każdy, kto ma aktualną książeczkę sanitarną. Do tego docho­dzą oczywiście umiejętność obsługi kasy fiskalnej i kontakt z klientem. Jest to niezwykle proste, ale…

    więcej
  • Gluten na etykiecie

    Gluten na etykiecie 0

    Gluten to frakcja białka znajdującego się w pszenicy, życie, jęczmieniu, owsie, ich odmianach krzyżowych i ich pochodnych, której niektóre osoby nie tolerują oraz która nie rozpuszcza się w wodzie ani roztworze chlorku sodu 0,5 M. Skutki owej nietolerancji mogą być bardzo groźne dla zdrowia człowieka.

    więcej
  • Krucha natura tarty

    Krucha natura tarty 0

    Francuskimi tartami można się zajadać na okrągło, bez względu na porę roku. Ale czy może być coś smaczniejszego niż ciepła i krucha tarta w zimowy wieczór? Choć nadzienie można zmieniać według upodobań i zrobić z niego specjalność piekarni lub cukierni, to najważ­niejsze jest i – zawsze będzie – ciasto kruche.

    więcej
  • Lody w stylu nitro

    Lody w stylu nitro 1

    W letnie wieczory ludzie w ogonku potrafili czekać przed lokalem nawet półtorej godziny, by wreszcie dostać swoją porcję. To tylko świadczy o tym, że nie mamy do czynienia z jakąś tam lodziarnią – a lodziarnią przez duże L. Mowa o firmie Nitro Lody, czyli pierwszej w Warsza­wie lodziarni molekularnej.

    więcej
  • Witaminizowanie słodyczy

    Witaminizowanie słodyczy 0

    Nie zawsze jesteśmy w stanie dostarczyć z pożywieniem wszystkich niezbędnych nam witamin. Dlaczego nie połączyć przyjemnego z pożytecznym w postaci witaminizowanych słodyczy? Spójrzmy, na co należy zwrócić uwagę przy doborze witamin dodawanych do produktów spożywczych.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe