...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Warto przeczytać

  • Osobliwe inicjacje fermentacji ciasta chlebowego, cz. I

    Osobliwe inicjacje fermentacji ciasta chlebowego, cz. I 0

    W poszukiwaniu wyjątkowego pieczywa stosujemy różnorodne mąki, a jednak podstawą smaku i zapachu wciąż pozostaje wielofazowa fermentacja. Do przygotowania prostego zaczątku (tzw. matecznika) potrzebujemy mąki i wody. A co się dzieje, gdy matecznik inicjuje wyciąg ze specjalnie sfermentowanego maceratu roślinnego?

    więcej
  • Każdą mąkę można ukwasić. O rzemieślniczym pieczywie bezglutenowym

    Każdą mąkę można ukwasić. O rzemieślniczym pieczywie bezglutenowym 0

    W piekarstwie Bogdan Smolorz lubi zadania z gwiazdką. Zdaje się, że im trudniej, tym lepiej. W jego rękach zmieniają się mąki – od organicznej po bezglutenowe, ale niezmienna pozostaje stara jak świat wielofazowa fermentacja. Po udanym eksperymencie z biopieczywem przyszedł czas na rzemieślnicze pieczywo bezglutenowe.

    więcej
  • Relacje z mediami – kształtuj swój wizerunek

    Relacje z mediami – kształtuj swój wizerunek 0

    „Jak Cię widzą, tak Cię piszą” – czyli to, jak zaprezentujesz się mediom, ma wpływ na wizerunek Twojej firmy. Jak zbudować i pielęgnować pozytywne relacje z mediami, aby umocniły Twoją pozycję?

    więcej
  • Pyszna kuchnia Roztocza

    Pyszna kuchnia Roztocza 0

    W urokliwych Glinach, nieopodal Biłgoraja, od 9 lat działa gospodarstwo agroturystyczne Alicji Czarnej. Przez ten czas nie brakowało tu gości, a gospodarstwo wypiękniało i poszerzyło zakres swoich usług o dom weselny i mały pensjonat. Niezmiennie sercem gospodarstwa jest aromatyczna kuchnia Pani Alicji.

    więcej
  • Pradawne zboża

    Pradawne zboża 0

    W ostatnim czasie wzrasta zainteresowanie pradawnymi gatunkami zbóż. Ich walory zdrowotne, żywieniowe i smakowe są na nowo odkrywane. Producenci częściej oferują produkty na bazie albo z dodatkiem orkiszu, a nawet płaskurki czy samopszy.

    więcej
  • Magorex radzi - Powłoki nieprzywieralne

    Magorex radzi - Powłoki nieprzywieralne 0

    Natłuszczanie form i blach to znakomity sposób na bezproblemowe wyjmowanie pieczywa, ale również główna przyczyna tworzenia się nagaru. Jego występowanie to nie tylko kwestia higieny, ale również problem finansowy – brudne pieczywo i niemożność wyjęcia pieczywa z formy generują większą ilość odpadów produkcyjnych.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe