...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Warto przeczytać

  • Które kwasy spożywcze wybrać?

    Które kwasy spożywcze wybrać? 0

    Kwasy spożywcze odpowiadają za profil smakowy wyrobów, są niezbędne przy tworzeniu bariery przed rozwojem niepożą­danych mikroorganizmów czy zachodzącą oksydacją produktu. Choć do wyboru mamy wiele kwasów, każdy z nich ma swoją specyfikę, która determinuje zastosowanie do określonych produktów cukierniczych.

    więcej
  • Sklep online – nowoczesny wybryk czy pomysł na realny biznes?

    Sklep online – nowoczesny wybryk czy pomysł na realny biznes? 0

    Sklep w Internecie to na razie domena księgarni czy dużych sklepów spożywczych. Online można zarezerwować stolik w restauracji, kupić pizzę z dowozem do domu, zamówić torty na każdą okazję czy pieczywo ekologiczne. Ale czy warto otworzyć sklep online z tradycyjnym chlebem, ciastkami i tortami?

    więcej
  • Wielkanocny plebiscyt za nami!

    Wielkanocny plebiscyt za nami! 0

    Wielkanoc minęła w smakowitych nastrojach i przy pięknej, wiosennej pogodzie. Słodkie potyczki na świąteczne wypieki dobiegły końca, a głosy naszych Użytkowników wyłoniły zwycięzcę.

    więcej
  • Ryszard Gembiak  najlepszy w Poznaniu

    Ryszard Gembiak najlepszy w Poznaniu 0

    Od kilkudziesięciu lat Ryszard Gembiak prowadził własny zakład cukierniczy i cztery sklepy w Poznaniu bez medial­nego szumu. Tak było do 2015 r., kiedy trafił do programu telewizji TTV „Najlepszy w mieście”, a na początku 2016 r. jego cukiernio-lodziarnię okrzyknięto… najlepszą w mieście.

    więcej
  • Historia w służbie marki

    Historia w służbie marki 0

    Ludzie są przywiązani do opowieści. Baśnie, legendy, podania ludowe – to w nich przekazywana była niegdyś esencja wiedzy o świecie. Opowieść jest dobrze przyjmowana, ponieważ wiąże się nie tylko z faktami. Są w niej emocje! Historie działają na naszą podświadomość i są bardziej przekonywające niż suche statystyki.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe